hm, jak już wspomniałeś o zaproszeniach których się nie dostanie to mógłbyś napisać przynajmniej do czego są one potrzebne... nie bądź taki tajemniczy i pochwal się
Spotkajmy się na Festiwalu Piwnym w Gdańsku (30.IV.)
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PawcikCzyli jak nie mam zaproszenia to o której moge normalnie wejść, o godzinie 12 ??
Tak!! Można wejść o godzinie 12,00 w sobotęna teren targów bez zaproszenia!!! Przeciez ja to juz napisałem. Proszę czytajcie dokładnie!!!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARThm, jak już wspomniałeś o zaproszeniach których się nie dostanie to mógłbyś napisać przynajmniej do czego są one potrzebne... nie bądź taki tajemniczy i pochwal sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekMoże służyć na przykład do chwalenia się, że się ma Bardzo Trudno Zdobywalne ZaproszenieLast edited by abernacka; 2005-04-27, 07:12.Comment
-
heh, się niech A nie przejmuje tak bardzo, przecież wiadomo że szukamy zawsze dziury w całym
ale przyszło mi jeszcze jedno pytanie do głowy - czy trzeba będzie ze sobą przytargać jakieś szkło na festiwal, bo nie uśmiechałoby nam się na pewno korzystanie z tworzywnych zasobników...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWybacz Rolek, ale to nie jest śmieszne
(jestem chyba ostatni który się czym takim chwalił).
Pewną słowo wydłubaliście z całego kontekstu na powierzchnie która była skierowana TYLKO do piotrrat'a a wy z tego robicie sprawe wybujałą!
Więcej luzu, Panie Marcinie .
ART ma słuszną rację - trza będzie jakoweś szkło z sobą przytaszczyć. No bo jak stukać się plastikami
Ja będę w sobotę około szesnastej, znam Wasze numery, się znajdziemy, się popijemy
Aby wyczerpać limit mordek - już się cieszę na sobotnie spotkanie !Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaOwe zaproszenia sa potrzebne do czegoś innego a nie do wejścia
Lepiej przyznaj się że dostaniesz za to ciepłego LeszkaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekAby wyczerpać limit mordek - już się cieszę na sobotnie spotkanie !Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia(...) dostaniesz za to ciepłego LeszkaComment
-
ŚWIETO PIWA GDAŃSK
Kochani Forumowicze!
Zapraszam wszystkich do knajpki POD KASZTANAMI Gdańsk al. Zwycięstwa 8-10
Jest nie ukończona, nie zdążyłem na ten weekend.W zamierzeniu ma to być knajpka dla forumowiczów.Niepasteryzowane piwo z kija......itd.Będzie można napić się kożlaczka i zywe też będzie.Nigdy nie mogłem dojechać na wasze spotkania i mam nadzieję , że będziecie spotykać się POD KASZTANAMI. ....bigroBEERt.
Aha, dla zamiejscowych : jest to 200 metrów od miejsca Targów w stronę Gdynii.
Pozdrawiam jeszcze raz.bigrobeert .0.605.32.88.99
Oczywiście piwo gratis dla forumowiczów.Będę miał też swoje podstawki.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bigrobeertKochani Forumowicze!
Zapraszam wszystkich do knajpki POD KASZTANAMI Gdańsk al. Zwycięstwa 8-10
(...)Comment
-
święto piwa gdańsk
chyba mam ręczniczki barmańskie i na pewno jedną skrzynię z browaru, ale z przed 45 roku.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bigrobeertchyba mam ręczniczki barmańskie i na pewno jedną skrzynię z browaru, ale z przed 45 roku.Comment
Comment