W związku, że w naszym pięknym mieście (te słowa kieruje do tutejszych autochtonów) odbędzie się duża piwna impreza nasuwa się niepowtarzalna okazja do spotkania się i wypicia razem kilku kufelków beczkowego np.Paulanera w liczniejszym gronie (swoją obecność zapowiedzieli forumowicze z Opola i Szczecina). Co wy na to szanowni forumowicze? Uroczyste otwarcie Festiwalu jest przewidziane na godzinę 12 rano w sobotę.
Spotkajmy się na Festiwalu Piwnym w Gdańsku (30.IV.)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaUroczyste otwarcie Festiwalu jest przewidziane na godzinę 12 rano w sobotę. -
Zgłaszam swoją i Maggyka obecność- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W sobotę o tej samej porze (poranne południe) będę wizytował Podlasie.
Czy abernacka planuje powtórkę wstrieczy na niedzielę?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria(...)
Czy abernacka planuje powtórkę wstrieczy na niedzielę?
Oczywiście Przecież jesteśmy wstepnie umówieni na spotkanie.Comment
-
Pytanie odnoszę do wstrieczy ogólnej...Comment
-
To ja się też zgłaszam.
Nie wiem tylko o której dotrę. Wstawanie wcześnie w soboty to wielki problem u mnie, więc na najwcześniejszy pociąg do Gdańska (6:45) się nie łapię
W każdym bądź razie, po dotarciu do Gdańska i zwaleniu swoich gratów na Żabiance jakoś się doczłapię do WasComment
-
Cyrkonia - czy będziesz też w niedzielę? A jak będziesz to czy, hm... spotkamy się ?Comment
-
będziemy na miejscu od piątku do poniedziałku (myślami już jesteśmy ), więc myślę że coś się zaaranżuje pyknę niedługo temat odpowiedni żeby nie siać zamętu w tym wątku o sobocie i festiwalowym spotkaniu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbędziemy na miejscu od piątku do poniedziałku (myślami już jesteśmy ), więc myślę że coś się zaaranżuje pyknę niedługo temat odpowiedni żeby nie siać zamętu w tym wątku o sobocie i festiwalowym spotkaniu.
Na Placu Zebrań Ludowych trwają przygotowania do imprezy. Stawiają wielką halę, odnoszę wrażenie, że impreza będzie chyba piętrowa - namiot wysoki jest na trzy piętra . Postaram się sfotografować i wrzucić jakieś fotki.
PS No i udało się. Pięćsetny post wypadł w dobrym temacieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaCyrkonia - czy będziesz też w niedzielę? A jak będziesz to czy, hm... spotkamy się ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaNie wiem do kiedy będę. To zależy na jak długo brat da mi klucze od swojego mieszkaniaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka(te słowa kieruje do tutejszych autochtonów)
Ale dnia 01.05 ... jeśli ktoś będze to z miłą chęcią..."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
Comment