Wilku, a co ze zdjęciami, które robił brat Dagmary ? Jest to gdzieś dostępne, żeby sobie ściągnąć ?
9-10(8-10).07.2005 Minizlot w Karwieńskich Błotach
Collapse
X
-
Oczywiście była cenzura obyczajowa
Jeszcze jakieś filmy mi zostały, ale to melodia przyszłości.
Zakładam, że deszcz przestanie lać do piątku, albowiem wybieram się na małęgo reeplayaA nawet, jakby padał, to co mi tam
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
Related Topics
Collapse
-
Lipiec się już kończy a tu cisza... Robimy coś? Zlot, minizlot, cokolwiek...
-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Pidipivovar Pod Kalousem to obecnie bodajże najmniejszy spośród legalnie działających browarów w Czechach. Mieliśmy go odwiedzić jeszcze w marcu, ale ,corona, pokrzyżował nam plany
.
Browar znajduje się w małym prywatnym domku we wsi Žerotín. Kiedy podjechaliśmy pod bramę, nawet...-
Channel: Czechy
2020-07-16, 09:31 -
-
Trafiło mi się dziwne piwo z chlebem czy na chlebie
Znany browar z Newport szuka chyba niszy dla czegoś nowego.
Deklaracja: Pale Ale z alko 4,4% alko.
Piana - szybko opadła do cienkiej, niepełnej warstewki.
Lacing - niewiele.
Barwa - zamglony...-
Channel: Walia
-
-
Na obrzeżach ładnego miasteczka Havlíčkův Brod od 2016 roku działa mały browarek Čechovka. Swoją lokalizację współdzieli w jednym budynku ze sklepem spożywczym, oraz hospudką.
Niestety w tej hospudce nie napijemy się piwa z tego browaru. Na początku działalności browaru podobno...-
Channel: Czechy
2018-01-17, 12:45 -
-
Bardzo ładnie się z miniloztem w Karwieńskich Błotach zbiega koncert Manu Chao. Cały ten Opener to nic ciekawego ale Manu Chao to ... a koncert przy plaży w upalną noc to po prostu będzie COŚ.
Jeszcze nie wiadomo dokładnie którego dnia będzie Manu Chao. Po 1 maja będą bilety napojedyńcze...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment