Szkoda, że to morze jest tak daleko, bo bym się tam wybierał często na weekend zamiast np nad Zegrze Udoskonalam też swój sprzęt pływający, obecnie pracuję nad ożaglowaniem
9-10(8-10).07.2005 Minizlot w Karwieńskich Błotach
Collapse
X
-
Wspominamy pobyt jeszcze raz ogladając fantastyczne zdjęcia z super komentarzami. Zdecydowanie mamy ich niedosyt. ( zdjęć i komentarzy też )Zastanawiamy się nad wydaniem płyty z ścieżką dżwiękową z przebojami wykonanymi przez formowiczów. Tytuł płyty " Do domu wrócimy.." Serdeczne pozdrowienia dla Trójmiasta, Warszawy i Wrocławia.(Ania mi wstawia teksty w czasie mej nieobecności ).Czy normalnie ,jakieś łocenzurowane zdjątka kiedyś tam, znaczy się w niedalekiej przyszłości da radę łobaczyć?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkZ przyczyn finansowych zdjątka są tylko w wersji cd. Myślę, że dałobysię płytę rozpowszechnić na przykład w Ciechanowie...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkUściślę, że chodzi mi o zlot, bo na giełdę raczej nie dojadę
Na ile kopi są chętni?
A co ze ścisle tajnym filmem Wujcia? Są już jakieś przecieki?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson[...] A co ze ścisle tajnym filmem Wujcia? Są już jakieś przecieki?
Przecieków nie ma i nie będzie. Film będzie, prawdopodobnie również na Zlocie. Gdyby ktoś reflektował na wersję "<18", niech mnie wcześniej uprzedziWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
My chcemy 1 plitke CD ze zdjeciami i jeden film ma sie rozumiec ze w wersji "dla doroslych"
A polskich znakow ciagle nie mambigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Aż tak bardzo "hard" to ten film nie jest. Ale mogę wziąć kamerę na Giełdę do Ciechanowa i dokręcić kilka ujęćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo my se normalnie jesteśmy "chętne"na wszystkie wersje Ciepły Lesio będzie przygotowany za CD ,a może nawet dwa
2. Dla wszystkich będzie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWeź Wujciu! Weź!
Dorobi się Wam ten "hard" a może nawet i "core"To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment