Do Karwieńskich Błot dotrę już w środę. Zabieram ze sobą na te gorące dni dla ochłody skrzynkę Kipera Mocnego i kilka beczułek 5l piwa produkcji własnej Ja wiem, że niestarczy
9-10(8-10).07.2005 Minizlot w Karwieńskich Błotach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDo Karwieńskich Błot dotrę już w środę. Zabieram ze sobą na te gorące dni dla ochłody skrzynkę Kipera Mocnego i kilka beczułek 5l piwa produkcji własnej Ja wiem, że niestarczyComment
-
Mam dla was kochani do zakomunikowania bardzo radosną nowinę! Dzięki uprzejmości i hojności, Browar Amber zafundował wszystkim uczestnikom tegoż zlotu beczkę z niefiltrowanym piwem (niestety nie wiem, jakim ). Konsumpcja i zabawa przy piwku odbędzie się w ośrodku wypoczynkowym KNOT ( http://www.knot.wczasowicz.pl/ ). Już się nie mogę doczekać spotkania z wamiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJeżeli można to dla mnie 5 Noteckich i 5 Gabów (ale nie mocnych ani nie najsłabszych 9) - jeżeli miejsca w samochodzie nie będzie to chociaż po 3 tego i tego.
Mam nadzieję, że Noteckie pod browarem będzie niepasteryzowaneMM961
4:-)Comment
-
OK (Złote), ja też mam taką nadziejęLast edited by zythum; 2005-06-30, 12:44.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Mapka trochę prymitywna i na szybko, ale moze trochę pomoże. Fioletowa droga prowadzi od trasy Reda - Władysławowo. Skręca sie w nią w lewo mniej wiecej w Celbowie (trochę przed Puckiem. Niebieska droga prowadzi z Wejherowa. Duża czerwona olama, to strzałka pokazująca Krokovą , bo napis jakoś nie współgrał z miejscem...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam dla was kochani do zakomunikowania bardzo radosną nowinę! Dzięki uprzejmości i hojności, Browar Amber zafundował wszystkim uczestnikom tegoż zlotu beczkę z niefiltrowanym piwem (niestety nie wiem, jakim ). Konsumpcja i zabawa przy piwku odbędzie się w ośrodku wypoczynkowym KNOT ( http://www.knot.wczasowicz.pl/ ). Już się nie mogę doczekać spotkania z wami
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkTo rzeczywiście dobra wiadomość. A skąd będą wiedzieli, że my, to my? (...)
Impreza z Amberem w roli głównej odbędzie się w sobotę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZ Gaba pozostaje więc Złotelub Super Mocne [...]
Gdyby było można, to ja poproszę 2, do tego 2 Złote (nie mylić z 2 zł) i 3 Noteckie niepasteryzowane.
Jeśli o mnie chodzi, to mogę (a dokładniej moja żona , bo ona jedzie samochodem już w sobotę) przywieźć pewną ilość Ciechanowa (o ile ktoś by w ogóle reflektował...)
Wersja realistyczna jest taka, że docieram w czwartek koło południa. Jako zastępca Organizatora służę więc pomocą na Forum i PW do środy (ok. północy, potem idę spać).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyA Jubilata nie można zamówić? Chyba nie dlatego, że Zythum nie chciał?
Gdyby było można, to ja poproszę 2, do tego 2 Złote (nie mylić z 2 zł) i 3 Noteckie niepasteryzowane.
Jeśli o mnie chodzi, to mogę (a dokładniej moja żona , bo ona jedzie samochodem już w sobotę) przywieźć pewną ilość Ciechanowa (o ile ktoś by w ogóle reflektował...)
Wersja realistyczna jest taka, że docieram w czwartek koło południa. Jako zastępca Organizatora służę więc pomocą na Forum i PW do środy (ok. północy, potem idę spać).
NIe ma problemu z zakupem pod warunkiem, że będzie w sklepie
Już Cię Wujciu zanotowałem.
Ja chętnie przyjąłbym ze 6 Ciechanów Wybornych oraz 4 Mocne. Oczywiście wersje niepasteryzowane.
Wymiana trochę nieproporcjonalna (7do 10) ale może ktoś się dołączy do Ciebie
Fajna sprawa z tym Amberem. Oby tylko Abernacka nie zapomniał hasłaMM961
4:-)Comment
-
-
Motyla noga a u mnie w pracy czerwiec i lipiec to "gorące" miesiące i nawet nie mogę wziąć "kacowego" coby przyjechać choć dzień wcześniej. Tak Wam zazdroszczę, że niektórzy już za momencik będą się kąpać w morzu.
Ja dojadę dopiero w piątek po południu. Autobus z Gdyni albo o 15.40/50 albo 17.20/40 więc o której będę na miejscu (w Karwii)?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment