Ratować mogę każdego - za pieniądze
9-10(8-10).07.2005 Minizlot w Karwieńskich Błotach
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
I kto tu jest (neo)liberałem???
Nabyłem niemałą ilość Ciechana - o ile dotrwa do piątku (bo, k**** m**, nie chcą mi dać wcześniej urlopu), to jakoś go dowiozę nad morze. Będę jechał we wczesnych godzinach rannych, więc nie powinien się zbytnio zagrzać.
Wiadomości z frontu: BIGBowcy dotarli na miejsce wczoraj kole południa. Dziś ponoć cała ekipa wybrała się do Tawerny "Knot" na Ambera - ale jakoś wcześnie (21:30) wrócili...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyDziś ponoć cała ekipa wybrała się do Tawerny "Knot" na Ambera - ale jakoś wcześnie (21:30) wrócili...
Podobno miał czekać do soboty?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoWypili nam całego Ambera?!
Podobno miał czekać do soboty?
Jakie wg Ciebie piwo leją w knajpie nad morzem - Lwówka? Pewnie Amber to stały asortyment.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonDlaczego żartując używasz takich dziwnych mordek
Jakie wg Ciebie piwo leją w knajpie nad morzem - Lwówka? Pewnie Amber to stały asortyment.
Myślę, że w wielu knajpach leją Żywca, Lecha, Tyskie czy Warkę.
A może się mylę?
A poza tym, jak tak wcześnie wrócili, to może już wszystko wypili?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyI kto tu jest (neo)liberałem???
Wiadomości z frontu: BIGBowcy dotarli na miejsce wczoraj kole południa. Dziś ponoć cała ekipa wybrała się do Tawerny "Knot" na Ambera - ale jakoś wcześnie (21:30) wrócili...
Wieści z frontu są też takie: kupili piłkę, ja mam pompkę. Będzie dobrzeTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumWieści z frontu są też takie: kupili piłkę, ja mam pompkę. Będzie dobrze
Comment
-
-
Czy ktoś ma kontakt z gospodarzami i wie, jaka jest pogoda w Karwieńskich Błotach?
Comment
-
-
Co prawda nie wiem jaka panuje pogoda w Karwii i okolicach. Ale w Trójmieście 50km od Karwii jest pięknie i słonecznie. Temperatura powietrza +25,5C.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCo prawda nie wiem jaka panuje pogoda w Karwii i okolicach. Ale w Trójmieście 50km od Karwii jest pięknie i słonecznie. Temperatura powietrza +25,5C.
Comment
-
-
Niestety mimo prób nieuda mi się zjawić na minizlocie. Chociaż chciałbym poznać forumowiczów. Praca mnie zatrzymuje ,a że pracuje dopiero od 7 dni to na urlop nie mam co liczyć. Następnym razem"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronNiestety mimo prób nieuda mi się zjawić na minizlocie. Chociaż chciałbym poznać forumowiczów. Praca mnie zatrzymuje ,a że pracuje dopiero od 7 dni to na urlop nie mam co liczyć. Następnym razemBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment