Będę służbowo w Stolicy, więc w czwartek, a może i piątek bedę dysponował czasem i wolnymi mocami przerobowymi. Jeśli Stoliczne Koleżeństwo coś w tym czasie zorganizuję - chętnie się podłączę.
12-13 maja, grzech w Warszawie
Collapse
X
-
Myślę, że warto byś poznał "Rybitwę", tym bardziej, że zdaje się to ostatni sezon (swoją drogą który to już raz) jej działalnościbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Czwartek odpada ale piątek spróbowałbym gdzieś doczłapać o swoich czterech nogachTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ja mam przez najbliższe tygodnie taki zapiernicz na uczelni, że wątpie abym mógł się pojawić.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Jeśli spotkanie byłoby w piątek to mnie nie będzie w Rybitwie, bo będę we Wrocku Bartkiem się opijał.
Jeśli spotkanie będzie we czwartek to mnie nie będzie, bo będę się pakował przed wyjazdem.
A ponadto nie będzie mnie w domu tylko trzy dni a nie cztery.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechJutri już działam w Stolicy, więc podsumowując - grzech, Piecia i kalifat, Rybitwa, może inne miejsce. Jaki czas ?
Ja na 18 mam umówionego ubezpieczyciela, więc zanim podpiszę co trzeba, posłucham o nowych super promocjach SPECJALNIE dla mnie i obiecam skontaktować się w najbliższym czasie to trochę mi się zejdzie. Bylebym twardy był to pozbędę się go w ciągu max. ... półtorej godziny.
To na ok. 20,5-21 gdzieś powinienem dotrzeć.bla bla bla
Comment
-
Comment