Rybitwa w porzątku, może bym zajrzała w piątek. Hmm ale sama bym była? Zobacze jak to wyjdzie...8)
12-13 maja, grzech w Warszawie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WolfBeerMam pytanie
Czy wszyscy sie dobrze znacie czy tez bedzie ktos "nowy" ?
ja jestem takim "nowym" ale nie chcialbym sie wkrecac w czyjes spotkanie ????
pozdr
Możesz/musisz przyjść.
akszeinga, perpe będą dopiero drugi raz na takim spotkaniu i podejrzewam, że nie żałują.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W piątek mogę i ja. Godziny dowolneTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Niech nasz gość zdecyduje czy czwartek mu bardziej pasuje czy piątek i jużTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechMoże być i Rybitwa. Bywałem w okolicy, ale samego lokalu nie nawiedziłem.
Czwartek będzie chyba lepszy. Aktualnie mam wieczór wolny, zaś w piątkowy coś się szykujePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNiech nasz gość zdecyduje czy czwartek mu bardziej pasuje czy piątek i już
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WolfBeerCzy wszyscy sie dobrze znacie czy tez bedzie ktos "nowy" ?
Zatem WolfBeer nie krępuj się. Serdecznie zapraszamybla bla bla
Comment
-
-
ja będę dziś po egzaminie się cieszył albo i smucił (w Rybitwie rzecz jasna) - egzamin jest ustny, zaczyna się o 16.30 więc około 19 powinienem być na miejscu - do zobaczenia!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciawróciłem wraz z Grzechem - obecni poza nami; Akszeinga, Kalifat, Żą i w dużej ilości Belfast
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas na Rybitwowym terenie, podlasiakom zaś za nakreślenie piwnych szlaków po Białystoku i Augustowie .bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecianie mogłem się powstrzymać - FCJP - BiałyMstoku
A zamiast FCJP powinna się tu ujawnić FC Deklinacji Nazw Własnych Polskich Miastbla bla bla
Comment
-
Comment