no to 51. i 52. Cyborg (skoro i tak już jem za 2, to i pić chyba mogę...)
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wiciu_wMówimy o butelkach czy o skrzynkach 0,33/20, ----mam lekkie obawy.
Ale skrzynkę też bym łyknąłŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
53 i 54 - Małażonka i Iron do reginki się zapisująbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A numer Jarka to 12 (lat)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nie wiem, czy Kolega wiciu_w po zobaczeniu naszych zapotrzebowań nie udał się na Białoruś i nie poprosił o piwny azyl ewentualnie udał się załatwić jakąś ciężarówkę na transportWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jeśli można to ja także bardzo mocno poprosiłbym o jedną flaszkę pszenicznika rodem z Giżycka.
Comment
-
-
To i ja się pisze ... jeśli jest jeszcze na co . Albeertos nie wódź nas na pokuszenie myślisz , że damy radę dowieźć Tobie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumLista na piwo pszeniczne z Reginy:
1. Marusia
2. Ahumba
3. Zythum
.....Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Jak za starych dobrych, kolejkowych czasów obowiązywać będzie lista społeczna. Obecność sprawdzamy codziennie o 20:00 ; kobiety w ciąży, emeryci i rencićci bez kolejki, (dla uściślenia: wojskowi w kolejce ).
A tak na poważnie to ile by nie bylo tej pszenicznej Reginy, to i tak na pewno zabraknie - no chyba, że paletę by ktoś przywiózł, albo dwie.
Comment
-
Comment