Ja niestety odpadam z hacjendowej imprezy, zobaczę Was dopiero na giełdzie.
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalPanowie i Panie - opamiętajcie się. To nie Allegro
Ale sam się zapisałeś, co?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Odejdź Synu, dziś rozgrzeszenia nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
lista skazańców
Kod:Maggyk n/p ART n/p Jerzy n/p Hannibal p Biermann p / sufit Wiktoria p Pepek p Naczelnik p Abernacka p Kangurpl p Piecia p Marusia n Pieczarek p / fotel Bahtol n Iron p Małażonka p Dziku p/n Zythum p Nikita_banita p ŻonaStrz. p Strzelczyk76 p Adam16 p / parapet Siostra E-pr n E-Prezes n Cyborg_marcel p / krzesło Ahumba p Ark p / ściana Michał/Homer p dKrasnodebski p Arcy p Ppns n/s Browariec ? p - podłoga n - namiot s - samochód
kwestia piwa / jedzenia dla gormadki jeszcze będzie ustalana z Marco jak się do niego dodzwonię. takowoż kwestia zamówienia ew. transportu na trasie Hacjenda <-> Giełda- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jeśli to w czymś pomoże (i zmieści się jeszcze jedna spragniona imprezy osoba) to ja mogę zwolnić mój kawałek podłogi, a spać w moim kawałku samochodu. Poza tym pod kawałkiem sufitu zajmowanym przez Biermanna chyba powinien być wolny kawałek podłogi...Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTkwestia piwa / jedzenia dla gormadki jeszcze będzie ustalana z Marco jak się do niego dodzwonię. takowoż kwestia zamówienia ew. transportu na trasie Hacjenda <-> Giełda
W ramach zrzuty ok. 15-20 zł będzie w ofercie:
Jedzenie - w tym roku także zostanie załatwiony na sobotę góralski bigosik - dla każdego duża porcja się na pewno znajdzie.
Piwo - do wturlania na Łyskę będą dwie duże beczki Bracisza
no i poza ww zrzutą a ramach innej zrzuty - transport do/z giełdy będzie możliwy bus-taksówkami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTPiwo - do wturlania na Łyskę będą dwie duże beczki BraciszaDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Czepiasz się- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA było jeszcze moje grejpfrutowe!
Ja zabieram na własne potrzeby 1 x 30 l + 12 x 1,5 l.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment