Na dzień dzisiejszy jestem optymistą => prosiłbym o kawałek podłogi lub ściany
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuŻeby nikt nie miał stresu, że zwalę się cichaczem i zepsuję nastrój informuję, że NIE planuję pobytu w Hacjendzie. Wracam do koncepcji noclegu wraz z beczką nad bajorem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno to Cyborg pragnie niniejszym zarezerwować przestrzeń, jak dla Cyborga może być krzesło na ten przykład, bo w takie luksusy jak karimaty czy śpiwór na razie nie opływam... ale i tak chyba spać nie mam w planach [zważając na moje plany umówieniowe]
z góry pięknie dziękuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayNad bajorem to i ja będę - jednak noclegował. Tak więc Krzysiu może spotkamy się przypadkiem prz beczceOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2005-05-20, 18:31.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTUprzejmie donoszę, co następuje:
...
2. Art (śpimy w namiocie jeśli zabierzemy się samochodem)
Słyszałem że nie bardzo jest gdzie jest zostawić samochód w okolicach hacjendy ???Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl??? A jak tam z dojazdem?
Słyszałem że nie bardzo jest gdzie jest zostawić samochód w okolicach hacjendy ???
Masz jeszcze miesiąc czasu na dorobienie śmigła i spokojnie wylądujesz na zboczu przy samej hacjendzie. To lotnisko polowe jest o ile dobrze pamiętam jakieś 100-200 m w linii prostej od dzikiego parkinguWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Słyszałem że nie bardzo jest gdzie jest zostawić samochód w okolicach hacjendy ???- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiBardzo proszę do listy okupujących podłogę dołączyć mnie i Michała (Homera)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jezeli dotre do Zywca i dotrzymam pölnocy-i po ostatnim Tancu z Malazonka na stole uda mi sie dotrzec do samochodu i wspölnie znajdziemy ta Hacjede to chetnie sie spotkam z Tabletka i Innymi.
szkoda ze nie ma zadnych zdjec z poprzedniego roku-sam posiadam kilka ale nie wiem gdzie by je wkleic
Comment
-
-
Słyszałem że nie bardzo jest gdzie jest zostawić samochód w okolicach hacjendy ???
W hacjendzie panuje swoista atmosfera i w nocy w Görach echo dobrze sie roznosi.
Tych 500 metröw nie znajdziesz tak czy tak.
A tak nawiasem möwiac ktos zapomnial opisac te droge do hacjendy-niech kazdy trafi.
Ja pamietam tylko-Ciemno jak w dupie waska i dosc stroma sciezka jak sie idzie samemu to mozna sie stoczyc ze stomowiska w kierunku Zywca.
Okolo 250 metröw od hacjendy mozna isc po zapachu Piwa i odglosöw wydobywajacych sie z jej wnetrza.
jednym slowem Super Atmosfera i nawet nie wiadomo kiedy juz jest jasno i trzeba sie ztoczycz znöw nadöl-ale wtedy nie masz problemu bo droga jest jedna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misiekka w nocy w okolicach goornego parkingu grasują dziwne zwierzęta(??) taemniczo nawołujące i świecące w ciemnościach oczami ...
p.s. to jest naprawdę pjenkne zadupie
A ja juz myslalem ze bylem chory
Misiek przyznaj sie napewno to Ty trzymales Latarke przed nosem a teraz zwalasz na dziwne zwierzeta
Comment
-
Comment