Czy dobrze zrozumiałem: zythum zrezygnował to znaczy, że jest wolne miejsce. A ja zapytam: czy znajdą się dwa miejsca na jedną noc z piątku na sobotę, może być na podłodze
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
Bardzo mi przykro ale już będzie bardzo trudno o jakiekolwiek nowe miesjca. Nawet jak się zwolniło miejsce po Panie obrażalskim. Listę zakończyłem uzupełniać na kol. PPNSie bo nikt więcej się nie zgłaszał przez dłuższy czas - i tak jest dużo więcej osób niż Paweł chciał przyjąć - jutro będę z nim rozmawiał o tej liczbie osób która się zgłosiła do PPNSa włącznie, pomijając tych co się wypisali z przyczyn różnych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzisiaj z ciekawości zajrzałem na stronne 'PKP-rozkład jazdy" w celu znalezienia dla siebie dogodnego połączenia z Żywcem. Troszeczkę się przeraziłem, gdy w rubryce "czas jazdy" wyświetlił mi się czas 9 godzin i 50 minut lub 9 godzin 13 minut. Mam nadzieję, że ktoś z Trójmiasta oprócz mnie jeszcze ze mną pojedzie, ponieważ perspektywa dziesięciogodzinnej jazdy przyprawia mnie o lekkie mdłości I jeszcze jedno czy uda mi się pójść do pracy na pierwszą zmianę ( wtedy pojawię się w Żywcu już o 17,07) czy na drugą zmianę ( wtedy pojawię się niestety o 00,29 w sobotę ).
PS. Cały czas przyjmuję zamówienia na Rycerza z Gościszewa.
PS II. Prawie bym zapomniał. Proszę nie zapomnijcie zabrać ze sobą na giełdę ręczników barmańskich dla mnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDzisiaj z ciekawości zajrzałem na stronne 'PKP-rozkład jazdy" w celu znalezienia dla siebie dogodnego połączenia z Żywcem. Troszeczkę się przeraziłem, gdy w rubryce "czas jazdy" wyświetlił mi się czas 9 godzin i 50 minut lub 9 godzin 13 minut. Mam nadzieję, że ktoś z Trójmiasta oprócz mnie jeszcze ze mną pojedzie, ponieważ perspektywa dziesięciogodzinnej jazdy przyprawia mnie o lekkie mdłości I jeszcze jedno czy uda mi się pójść do pracy na pierwszą zmianę ( wtedy pojawię się w Żywcu już o 17,07) czy na drugą zmianę ( wtedy pojawię się niestety o 00,29 w sobotę ).
PS. Cały czas przyjmuję zamówienia na Rycerza z Gościszewa.
PS II. Prawie bym zapomniał. Proszę nie zapomnijcie zabrać ze sobą na giełdę ręczników barmańskich dla mnie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDzisiaj z ciekawości zajrzałem na stronne 'PKP-rozkład jazdy" w celu znalezienia dla siebie dogodnego połączenia z Żywcem. Troszeczkę się przeraziłem, gdy w rubryce "czas jazdy" wyświetlił mi się czas 9 godzin i 50 minut lub 9 godzin 13 minut. Mam nadzieję, że ktoś z Trójmiasta oprócz mnie jeszcze ze mną pojedzie, ponieważ perspektywa dziesięciogodzinnej jazdy przyprawia mnie o lekkie mdłości
To jeszcze nic - podróż ekipy bialskopodlaskiej pochłonie 12 godzin . Jesteśmy jednak dobrej myśli i oczywiście będziemy odpowiednio zaopatrzeni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayTo jeszcze nic - podróż ekipy bialskopodlaskiej pochłonie 12 godzin . Jesteśmy jednak dobrej myśli i oczywiście będziemy odpowiednio zaopatrzeni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka(...)PS. Cały czas przyjmuję zamówienia na Rycerza z Gościszewa.
(...)
Comment
-
-
Kochani! Czy ktoś mógłby mi zakupić i przywieźć ze sobą do Żywca piwo Leżajsk Pełne (proszę bez komentarzy )?
Comment
-
-
Czy ktoś przywiezie do Żywca Piwa z Zodiaka?Oferuję w zamian coś ze Śląska.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyKłodawa najbardziej po drodze jest zmotoryzowanym paprykarzom
Ja, jeśli wogóle dotrę (cholera wie, ale cały czas mam nadzieję) łykam wszystko co macie w regionie w małych buteleczkach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment