Jeśli ktoś byłby chętny, to ja mogę przywieźć jakieś piwka z regionu warszawskiego. Np. Ciechanów (pasteryzowane, niepasteryzowane, jasne, ciemne), Okuniew (np. Starowiejskie), Konstanin, etc.
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPrzywieź, przywieź...Pawłowi
Dla Pawła mam zamiar przywieźć z 8 butelek (z czego 6 jest mojej produkcji), więc poza tym mogę jeszcze ze sobą wziąć dosłownie kilka, bo raz, że nie jestem samochodem, a poza tym nie mam zbyt dużego plecaka."All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyŻe coś ze mną nie tak - rozmawiam z samochodem, w dodatku na forum"All the good things for those who wait"Comment
-
Za zgodą ART-a powracam na listę. Mam nadzieję, że nie jest to zła wiadomośćTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumZa zgodą ART-a powracam na listę. Mam nadzieję, że nie jest to zła wiadomość"All the good things for those who wait"Comment
-
Na szczęście definicja złego i dobrego zachowania nie należy do Ciebie Zresztą ja tam się walnę gdzieś w cieniu na trawce iTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Oooo - to mamy nowego sprawiedliwego - Hannibal się nazywa
Tylko żeby ten sprawiedliwy nie zapomniał uregulować należności za zeszłoroczny nocleg w Hacjendzie i zapłacił za tegorocznybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironOooo - to mamy nowego sprawiedliwego - Hannibal się nazywa
Tylko żeby ten sprawiedliwy nie zapomniał uregulować należności za zeszłoroczny nocleg w Hacjendzie i zapłacił za tegoroczny
A poprzedni post nie miał przecież charakteru poważnego, o czym poinformowałem mordką. Ale teraz już będę poważny jak grób"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNa szczęście definicja złego i dobrego zachowania nie należy do Ciebie Zresztą ja tam się walnę gdzieś w cieniu na trawce i"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaI kto to mówi?"All the good things for those who wait"Comment
Comment