Panowie gospodarze Marco i Pawle bardzo dziękuje za miłą gościnę w hacjendzie. Wasze
2005.06.16-19 - Żywiec - Hacjenda
Collapse
X
-
-
I ja chcę podziękować Pawłowi i Markowi.
ps. Czy ktoś wie kiedy będzie dostępna wiadoma strona internetowa?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Podziękowania były wszak w plotach o giełdzie, ale co tam, nie zaszkodzi jeszcze raz
Pawłowi z uroczą połowicą, Markowi - wielkie dzięki za udzieloną gościnę, żywienie i pojenie i oczywiście za Wasze przemiłe towarzystwo. Wasze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyA która? Bo w planie było kilka z różnymi bohaterami na różnych domenach
To fakt - stron sporo powstało i nie wiedzieć czemu najpopularniejszą domeną było "xxx.org"Last edited by iron; 2005-06-20, 20:42.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo fakt - stron sporo powstało i nie wiedzieć czemu najpopularniejszą domeną było "xxx.org"pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Dzięki Pawłowi i Beacie za gościnę oraz aktywnie-ofiarny współudział w dziele zniszczenia
no i Marcopolokowi który zrobił wszystko żeby być - i był i spełniał niemalże wszystkie zachcainki rozbisurmanionego tłumu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dziękuję przedewszystkim Pawłowi za udostępnienie hacjendy, Marcopolokowi za organizację oraz wszystkim, z którymi miałem przyjemność się dobrze bawić za towarzystwo i wyrozumiałość. Mam nadzieję, że następnym zostanę z wami dłużej.=bahtol=Comment
Comment