Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko
26 V 2005 - Dzień matki na Tarchominie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Mały sklepik, ale zaskoczyły mnie niemieckie piwa - kilka egzemplarzy, w tym Gessner, którego w naszym kraju nie widziałem z dobrych kilka lat i Kulmbacher), trochę czeskich z średnich browarów i coś z polskich kraftów.
-
Channel: Łódzkie
2020-04-29, 20:47 -
-
Bubeneč to północna dzielnica starej Pragi z dużymi, pięknymi zazwyczaj 4 piętrowymi kamienicami. W ciągu roku powstały to 2 browary restauracyjne - Bubeneč i Lajka.
W tym pierwszym byłem 12.09.2019, dwa tygodnie przed jego pierwszymi urodzinami.
Mieści się prawie naprzeciwko...-
Channel: Czechy
-
-
W Chacie Trapera niedaleko Wisły, na dalekim Tarchominie, w pięknych okolicznościach przyrody odbył się lokalny festiwal piwa.
Zastanawiałem się czy ludziom zechce się przyjechać na ten festiwal. Obawy okazały się płonne - ludzi było mnóstwo.
Uwielbiam takie festiwale -... -
W piątek 27 marca jak co roku o tej porze obchodzimy międzynarodowy dzień teatru. Jako, że data ta pokrywa się z urodzinami moimi chciałem zachęcić towarzystwo do wspólnego spożywania w tym jakże radosnym dla mnie dniu.
Tak toteż uskutecznijmy sobie spotkanko.
Miejsce - znany...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Dostełem maila takiej treści:
Ekipa Świętego Mikołaja w Kompanii Piwowarskiej gospodarka
Piątek 20 Grudnia 2002
Święta w Lech Browary Wielkopolski dla większości naszych pracowników oznaczają nie tylko kilka dni wolnego i możliwość spędzenia czasu...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment