Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wspólna biesiada Bractwa Piwnego z Sekcją Trójmiejską (4.VI.)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoNo to będzie okazja do spotkania Sekcji Trójmiejskiej z Sekcją ŁódzkąComment
-
Dziękuję Abernackiej za przekazanie zaproszenia w imieniu Browaru.
Gorąco zapraszam
Proszę o potwierdzenie listy - dotyczy Sekcji Trómiejskiej:
Ania & Abernacka
Alicja & Piotrrat
Ada & Piokl13
Aga & Makaron
Pepesz
Pozdrawiam,
S.
DLA CHĘTNYCH: ZAREZERWOWANE SĄ DOMKI W CENIE 200 ZŁ / DOMEK.SimonComment
-
I jeszcze linki:
-miejsce imprezy: http://www.hotelvenus.pl/gal_chata.html
-domek: http://www.hotelvenus.pl/gal_domek_lux.htmlSimonComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoCosik mi się o uszy obiło o jakimś spotkaniu z sekcją Trójmiejską w niedziele przy Rycerzu, w Gdyni. To plotki tylko, czy też będzie okazja popróbować beczkowego?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoCosik mi się o uszy obiło o jakimś spotkaniu z sekcją Trójmiejską w niedziele przy Rycerzu, w Gdyni. To plotki tylko, czy też będzie okazja popróbować beczkowego?
Około godziny 15,00 wszystko się wyklaruje w sprawie mojego uczestnictwa w biesiadzie.
Ps. Czy ktoś z szanownych forumowiczów z Łodzi mógłby przywieźć do Trójmiasta dla mnie z dwie flaszki piwa karmelowego z Browarów Łódzkich?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoMyślę, że dwa Karmelowe przyjadą do ciebie. Gdybyś nie dotarł na biesiadę, mam je komuś przekazać?
Wszystko się już na szczęście wyjaśniło. Pojawię się z moją Aniulką w sobotę w Łapinie około godziny 17,00 (a może do Bielkówka jeszcze pojedziemy ). Natomiast, jeśli chodzi o niedzielne spotkanie przy Rycerzu jestem otwarty na wszelkie propozycje a może uda nam się jeszcze wyskoczyć na beczkowego Goch'a (ale to już od was zależy). W takim razie do zobaczenia!Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borysko
(...)
Mogę ewentaulnie przywieźć Łódzkiego Portera, Mocne lub Globa. Daj znać, czy reflektujesz.
A może w takim razie prosić o jakiegoś pilsa z browaru Staropolskiego??Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Borysko
porażka na całej linii: ani w sklepach firmowych Browarów, ani w innych obiecujących miejscach nie było karmelowego. Obawiam się, że nic z tego.
Mogę ewentaulnie przywieźć Łódzkiego Portera, Mocne lub Globa. Daj znać, czy reflektujesz.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment