Ponoć ma być super pogoda, można by gdzieś uderzyć po okolicy???
Sekcja Wro, może jakieś rowery w sobotę?
Collapse
X
-
Sekcja Wro, może jakieś rowery w sobotę?
Tagi: brak -
Cholercia, chyba sama pojeżdżęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCholercia, chyba sama pojeżdżę
A w ogóle to o jakiej wycieczce myślisz??
Gdzieś poza Wrocław w kierunku północno-wschodnim potem piwko i powrót czy gdzieś blisko w granicach miasta i piwko??MM961
4:-)Comment
-
Ja się wstępnie piszę na wycieczkę. Myślę jednak, że "ukonkretyzujemy" plany w piątek w ciągu dnia na forum - zależałoby mi na tym, by dogadać kwestię na forum, bo w piątek wieczorem raczej się nie pojawię, a po pracy obecnie nie mam dostępu do sieci.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerJa się wstępnie piszę na wycieczkę. Myślę jednak, że "ukonkretyzujemy" plany w piątek w ciągu dnia na forum - zależałoby mi na tym, by dogadać kwestię na forum, bo w piątek wieczorem raczej się nie pojawię, a po pracy obecnie nie mam dostępu do sieci.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA po Ciebie, Jacek, kto wie, kto wie - może zwieńczymy wycieczkę jakimś ogniseczkiem, hę?
Patyczków w lesie przybyło po ostatnich wiatrach. Mam nadzieję, że ławki i cegieł za to wiatr nie porwał.MM961
4:-)Comment
-
możecie zawadzić o Kup i Kały,
no a później o Łubniany :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoJa w sobotę jeżdzę w Ogrodzieńcu tak więc jak byś była chętna to przyjeżdzajComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuTo chyba baaaardzo duże "koło" Wrocławia. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, abyś z tego Ogrodzieńca wpadł do Sulistrowiczek.
Sorry, Krzysiu, stróżu FCJP, jeśli znowu dałem ciałaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmożecie zawadzić o Kup i Kały,
no a później o Łubniany :P**** zbliża ludzi... :-]Comment
Comment