Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Sekcja Wro, może jakieś rowery w sobotę?
Collapse
X
-
Póki co pogoda się dyskusyjna robi. Nawet ma pono padać.... ale nie panikujmy, może się udaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołkaa jesli nie zawadzicie o Kup, a ja nie zawadzę o Kały - póki co nie wiem, o co będę zawadzać, ale się dowiem, gdy pan mechanik łaskawie mnie oświeci - to uprzejmie informuję, iż GlobalnaWioskaSmolek też dysponuje dużą ilością patysi do urządzania destrukcji....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpJa jestem za wycieczką w okolicach Smolca....
Nie widzę przeszkód (powiedził ślepy koń
To proponuję wypad koło 12.00, co Państwo na to? Zbiórka gdziesik na wylocie z miacha (ja będę miała najdalej, ale co tam, twarda jestem)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie widzę przeszkód (powiedził ślepy koń
To proponuję wypad koło 12.00, co Państwo na to? Zbiórka gdziesik na wylocie z miacha (ja będę miała najdalej, ale co tam, twarda jestem)
ewwa53Comment
-
No to gdzie się ustawiamy? Ja napewno celuję na Mokronoską, chyba, że wstanę wcześniej, w co wątpię szczerze i objadę cały Wrocław z lewejComment
-
Tak, Hacjenda u Jana i Yemiołki, zapodają grilla i piwo (jak sobie je wczesniej kupisz)
Po prostu, wycieczka rowerowa pod pretekstem odwiedzin, albo odwrotnieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiotrasSpoko,myślałem że może jakieś walory gastronomiczno-turystyczne o których nie wiem, z Leśnicy to nie tak daleko, ale i tak z powodu sesji niewychodze z domu.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpCzłowieku! Wyjdź z domu! Przyłącz się do nas! Na pewno po powrocie nauka Ci lepiej pójdzie!
Oj pójdzie pójdzi.... chyba w lasComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTak, Hacjenda u Jana i Yemiołki, zapodają grilla i piwo (jak sobie je wczesniej kupisz)
Po prostu, wycieczka rowerowa pod pretekstem odwiedzin, albo odwrotnieComment
Comment