Poszukuje kogoś z forumowiczów który w dniach od 25 do 27 kwietnia będzie w okolicach Zakopanego i ma ochotę się spotkać na małym piwku Bedę tam ze swoją grupą dziekańską na wycieczce integracyjnej i chętnie się z wami spotkam.
Zakopane
Collapse
X
-
-
Widzę, że forumowicze albo za mną nie przepadają (chlip chlip), albo tego tematu nie znaleźli. Nie wiem co mam o tym myśleć liczę na to, że może ktoś jeszcze poza Krzysiem i Kamyczkiem się nim zainteresują.Catalunya es una nación y el Barça es un ejércitoComment
-
Dla mnie troche daleko.
W innym miejscu tego forum padaja zarzuty na temat pisania dla samego pisania (dla nabijania sobie postów itp..).
Aż strach cos napisaćŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
A może by tak przyjechać na Śląsk?Do ludu pracującegoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
talrasha nie chce Ci zabierać tematu, ale poco mam zakładać nowy?
Jeżeli ktoś ma ochote to może by tak jednak do tego zakopca wybrać się na dłuuugi łikend?
Noclegi to około 15 zł/doba-a jak będzie nas wiecej to będzie i taniej.
Kupimy sobie jakąś beczke(i) piwa i pomyślimy co dalejJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacyComment
-
Ja się nie gniewam choć chciałbym bardzo byś był tam odrobinę wcześniej. Jak pewnie się zorientowałeś nie mam za wiele czasu by uczestniczyć w życiu forumowym poza forum. Liczyłem więc że może ktoś z forumowiczów będzie miał ochotę na małe spotkanko.
Może tobie Radegast dopisze szczęście i forumowicze przybędą.
Jestem również w fazie pertraktacji z grupą co do wycieczki do Żywca więc może choć z Żywcem się zobaczę.Catalunya es una nación y el Barça es un ejércitoComment
Comment