Zostało nieco ponad 24 godziny. Czas najwyższy się zgłosić!
Poznań, czwartek 9 czerwca
Collapse
X
-
Zgłosic czy odliczyć do trzech ... Jeden !"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Chętnie bym też krzykną cyferkę ale nie mogę wypijcie chociaż moje zdrowie ja wypije WaszeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bryszardChętnie bym się spotkał i poznał poznańskich forumowiczów, ale akurat dzisiaj jestem o tej porze przy Bułgarskiej 5/7.
Mam nadzieję, że kolejny termin będzie mi pasował.
Niestety, Crizz ma rację. Następny termin jawi się równie czytelny jak przyszłość Lecha.Comment
-
Już po spotkaniu, na którym przewinęło się pięciu forumowiczów Arcy, Crizz, Siwybr i ja tym piątym był PinkFloyd, który jednakże przemknął jak meteor gdyż szukał knajpy z telewizorem (podobno jakieś mecze były czy cóś ). Na dzień dobry przyjeliśmy Ambera z kija, potem rekonesans po Brovarii ( pszenicne bardzo łagodne, lekkie, odpowiednio mętne ale charakteru pszenicznego w nim nie za wiele) i na koniec wylądowaliśmy na Noteckim i Coca-Coli bo ja musiałem autkiem do domu wrócić. Sądząc jednak z doznań smakowych pozostałej trójki nie powiniennem żałować, że nie piłem Noteckiego .
Do następnych spotkań"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannSądząc jednak z doznań smakowych pozostałej trójki nie powiniennem żałować, że nie piłem Noteckiego .
Do następnego razu!
Comment
Comment