Czy ktoś z szanownego grona warszawskiego planuje swoją podróż na giełdę żywiecką pociągiem. Pociąg ten odjedzie w kierunku Katowic o 10,00 z Warszawy Centralnej? Pytam, ponieważ zamierzam tym właśnie pociągiem jechać i miło mi było gdyby ktoś z was przyłączył się do mnie.
Przez Warszawę do Żywca (17.VI)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may10.07 wyjazd z W-wy Wsch. do Katowic - ekipa bialskopodlaska!Comment
-
Chyba nie - pociąg odjeżdżający o godzinie 10:00 z W-wy Centralnej (Ex. 1415), wyjeżdża z Warszawy Wschodniej o 9:43 i w Żywcu melduje się 15: 44
Ten natomiast, który ze Wschodniej wyjeżdża o 10:07 jest pociągiem pospiesznym i dopiero po 17:00 dojeżdża na miejsce...Last edited by Małażonka; 2005-06-13, 13:54.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaChyba nie - pociąg odjeżdżający o godzinie 10:00 z W-wy Centralnej (Ex. 1415), wyjeżdża z Warszawy Wschodniej o 9:43 i w Żywcu melduje się 15: 44
Ten natomiast, który ze Wschodniej wyjeżdża o 10:07 dopiero po 17:00 dojeżdża na miejsce...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaZe względu na zwiedzanie Raciborza ja+1 i Ahumba wyjeżdżamy o 7:00.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno to wyglądajcie w tym pociągu Cyborga Ahumba, jakby co, to tel.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJutro na pw podam Ci nr wagonu, którym będziemy piwodróżować
a co bedzie, jak mnie zmuszą do wzięcia miejscówki i usadowią w wagonie na drugim końcu pociągu? toż to dopiero będą pitne wędrówkiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
A może ktoś wybiera się do Żywca o późniejszej porze? Ja ze względu na egzamin, który mam o 14, najprawdopodniej wyjadę ok. 17 z Warszawa Centralna.
Czekam z nadzieją, że ktoś taki się znajdzie."All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaMyślimy o wyjeździe tym o 9:00, ale nie wykluczone że jednak zmienimy plany
Jedziemy sobie do Dzika, a potem z Dzikiem sobie wspólnie popodróżujemy
Comment
-
Mówi się trudno! Szkoda, że nikt nie dotrzyma mi towarzystwa na trasie W-wa-Żywiec.
No, ale może ktoś będzie jechał pociągiem z Katowic (o godzinie 13,39) do Żywca?
PS. May do zobaczenia w Żywcu!Comment
Comment