Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Przez Warszawę do Żywca (17.VI)
Collapse
X
-
Nastąpiła u mnie zmiana planów. Jadę bezpośrednio do Katowic. Powinienem pojawić się w Katowicach o 11,40. Tam będę oczekiwał na pociąg do Żywca (12,13) i po 10 godzinach i 13 minutach jazdy pociągiem zawitam do Żywca .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciaweź pod uwagę, że wtedy nie obowiązuje zniżka na PKP więc chętnych może być mniej na podróż o tak późnej porze
Nie ma zniżki 50%, ale jest 37%, więc aż takiej różnicy nie będzie. No ale to dotyczy tylko nas, studentów. Też bym chciał wyjechać w piątek rano, ale niestety, nie da rady. U nas nie ma paru terminów, w którym można zdawać dany egzamin. Następnym terminem byłby wrzesień, ale to byłoby uznane jako poprawka. Bo wątpię, czy Festiwal i Giełda w Żywcu będą dobrym argumentem przy usprawiedliwieniu mojej nieobecności."All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJutro na pw podam Ci nr wagonu, którym będziemy piwodróżować
i tak oto mam miejsce w tym samym pociągu, wagonie i przedziale, co wyżej wymienionyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo razem z nami będą jeszcze dwie panie Reginy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalA może ktoś wybiera się do Żywca o późniejszej porze? Ja ze względu na egzamin, który mam o 14, najprawdopodniej wyjadę ok. 17 z Warszawa Centralna.
Czekam z nadzieją, że ktoś taki się znajdzie.
W każdym bądź razie wyjeżdżam o 20, a przyjazd do Żywca planowany jest na 00:30. No i 23 zł zapłaciłem. Jakoś to przeboleję
Może teraz ktoś się zdecyduje mi potowarzyszyć?"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalMoże teraz ktoś się zdecyduje mi potowarzyszyć?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayJest jeden taki - odszczepieniec - Piotr z Białej Podlaskiej. Zrezygnował ze wspólnej podróży z resztą bialskiego towarzystwa. Jeżeli jesteś zainteresowany prześlę na pw jego namiary telefoniczne?
No to przesyłaj jego namiary"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalW każdym bądź razie wyjeżdżam o 20, a przyjazd do Żywca planowany jest na 00:30. No i 23 zł zapłaciłem. Jakoś to przebolejępozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberHannibal przygotuj się na długi nocny spacerek do Hacjendy. W zeszłym roku dojeżdżałem do Żywca w godzinach wieczornych i miałem spore problemy z dotarciem do Hacjendy (podziękowania dla Miśkka za pomoc), o tej godzinie o której ty przyjeżdżasz zostają Ci chyba tylko własne nogi ewentualnie taryfa ."All the good things for those who wait"Comment
Comment