Razem z Nikitą po drodze do Żywca chcemy zrobić sobie mały postój w Krakowie aby zobaczyć te magiczne miejsca w których to Lajbocki zażywają piwnych przyjemności. Jeżeli ktoś z miasta Kraka miałby ochotę uczynić nam ten honor i potowarzyszyć w tej wędrówce to o godzinie 16 zaczynamy w CK Browarze. Tam oczekujemy naszego łaskawcy i przewodnika - Bahtola, a potem ruszamy dalej trasą opracowaną przez Bartka.
16 VI 2005 - Kraków, Nikita_Banita i dkrasnodebski szukają kompanionów
Collapse
X
-
16 VI 2005 - Kraków, Nikita_Banita i dkrasnodebski szukają kompanionów
Tagi: brak -
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaNo to poradzimy sobie sami - jakieś piwo tam przecież mająComment
-
W razie czego gdzie Was szukać, bo będę miał czas dopiero od 18 mniej więcej ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesprzybendem pierwszy, ale jakbym się spóźnił odradzam jasne z tej warki
Co do jasnego to tylko rozbudziłeś moją ciekawośćComment
-
Plan jest następujący:
Towarzystwo instaluje się w CK, ja docieram około 17.30, następnie zwijam Darka i Nikitę do siebie ążeby zrzucili z pleców ciężary i udajemy się w Kazimierski trójkąt Bermudzki tj. Nove Namesti (Porrter Staropolski), Dom Norymberski(Tucher), Pod Brunatnym Niedźwiedziem(Strzelec) z możliwością odbicia do piwiarni Relakspola(Relakspol). A co do godzin to szacuję, że ok 19 może wcześniej trafimy do DN. Więc zainteresowani którzy nie będą z nami od początku mogą dobić do nas w DN ewentualnie skorzystać z telefonu i nas odnaleźć. Myślę że taki plan jest niezły ale to na razie tylko taka propozycja a wszystko wyjdzie w praniu.=bahtol=Comment
-
Wszystko odbyło się zgodnie z planem Bahtola i nawet trójkąt okazał się Bermudzki .
Jak ja Wam zazdroszczę tego DN-u.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWszystko odbyło się zgodnie z planem Bahtola i nawet trójkąt okazał się Bermudzki .
Jak ja Wam zazdroszczę tego DN-u.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
Comment