Przy okazji Targów Kolekcjonerskich. Udane łowy warto uczcić
Katowice - 6 kwietnia
Collapse
X
-
ja będę w Białej Podlaskiej na Giełdzie. Dlaczego terminy się pokrywająTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
też się raczej skuszę na piwo z Krasnegostawu. Takie mają lać w Białej PodlaskiejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Originally posted by Ahumba
też się raczej skuszę na piwo z Krasnegostawu. Takie mają lać w Białej Podlaskiej
Panie Celcie_birofilu oczywiście temat jest o Katowicach ale nie będzie jakieś zadymione wielkie miasto pluło w twarz zielonym podlaskim płucom Polski.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Że zadymione to stereotyp i dawno i nie prawda
I ja się tam wybiorę. Tylko jeszcze nie wiem czy w sobotę. Ale na pewno jest to najlepszy termin bo w piątek jeszcze nie wszyscy będą, a w niedziele już nie wszyscy będą.
Tylko trzeba sprecyzować czas - ja raczej mogę być do południa, potem lecę do domu, do gości, bo żonka ma urodziny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisal/a
Że zadymione to stereotyp i dawno i nie prawda
Wracając do tematu:
Do Białej Podlaskiej kolekcjonerzy, do Białej Podlaskiej. Jakoś warszawiacy mogli zawitać na Dolnym Śląsku na giełdzie i nie było im daleko, a Wy co???Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Nie wiem jak inni, mogę odpowiadać tylko za siebie. Na Dolny Śląsk nie zawitałem (ostatnim razem, niestety). Jestem na Górnym Ślasku i tutaj jest organizowana impreza kolekcjonerska, więc na nią się wybieram. Jak tylko będę miał czas i będę mógł, to się wybiorę choćby i na Marsa, jeżeli ktoś zrobi tam giełdę.
Slavoyu drogi, a nie rzucił ktoś w ciebie workiem cementu w tych Katowicach, że Cię tak zatkało od pyłu . Bo nie wiem co miało by tam tak bardzo pylić. Chyba, że byłeś w tym mieście z 10 lat temu, albo i dawniej.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Byłem w TYM mieście pod koniec ubiegłego roku na koncercie Rammstein'a. I AUTENTYCZNIE mnie zatkało! I to nie było tylko moje odczucie - koledzy a Warszawy którzy ze mną byli to samo mogą potwierdzić. Na szczęście Ślązacy zaprowadzili nas do Bob'a, a tam wszekie smutki minęły
Jak bywałem wcześniej często w Sosnowcu, reakcja była podobna, choć nie w takiej skali jak ostatnio.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Originally posted by adam16
- ja raczej mogę być do południa, potem lecę do domu, do gości, bo żonka ma urodziny.
Oświećcie mnie proszę - gdzie dokładnie w Katowicach jest ta giełda? Nigdy jeszcze nie byłem na tego typu imprezie i chętnie bym zobaczył jak to wygląda.
Comment
-
-
To nie są typowe targi kolekcjonerskie, dlatego trudno powiedziec czego można sie po nich spodziewać. Sam jestem ciekaw co mnie tam spotka.
Jedno jest pewne - tej imprezy nie można porównywać z prawdziwą giełdą kolekcjonerska.
Szukać Targów nalezy na Bytkowie, przy ulicy Bytkowskiej. To jest tuż obok Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku. Pytraj o tereny Międzynarodowych Targów Katowickich. Z centrum Katowic, dokładniej z ulicy Sokolskiej jedzie tam na pewno autobus nr 0, 50, 110. Ale zawsze lepiej jeszcze zapytać, bo trwają teraz w Katowicach wielkie prace przy Drodze Średnicowej i mogą być objazdy.
I dzięki za życzenia dla żonki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Acha!
Będzę tam jutro czyli sobotę 06.04. gdzieś od 10-tej do 13-13.30.
Znak rozpoznawczy - zielona czapeczka z daszkiem australijskiego browaru EMU.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment