Na to pytanie niema konkretnej odpowiedzi. Adam XVI opisze to napewno ale i on nie otrzymał pełnej odpowiedzi. Załoga za barem sama nie wie jak, co, i gdzie?
A może na piwko do Spiża w Katowicach ?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotZa dużo żądasz od tej obsługi.Adam nawet się nie dowiedział jaki ekstrakt ma Miodowe a ty byś chciał takie ekstremalne wiadomości.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Arcie przykra to mało powiedziane - to okropna sprawa.
Ale musimy popatrzeć na to może bardziej optymistycznie - może coś się poprawi.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszNa to pytanie niema konkretnej odpowiedzi. Adam XVI opisze to napewno ale i on nie otrzymał pełnej odpowiedzi. Załoga za barem sama nie wie jak, co, i gdzie?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Niestety, jest to znak naszych czsów. Adamie te panienki pewno jeszcze wczoraj sprzedawały ziemniaki, maślankę, telewizory.......może tańczyły na rurkach i zapewniam Cię, że znały się na tym tak samo jak na piwie które aktualnie podają.
A swoja drogą to tym konsumujacym to się całkowicie w głowach poprzewracało, nie dość, że dostają piwo, które w ogóle jest..... to jeszcze chcą wiedzieć co i jak?!
Komuno wróćComment
-
A próbowaliście pisać maila do Spiża w sprawie poprawy jakości piwa i szkoleń dla obsługi?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumA próbowaliście pisać maila do Spiża w sprawie poprawy jakości piwa i szkoleń dla obsługi?
Wczoraj dla mnie nie było tak tragicznie jak to znajomi piszą, przecież zawsze można zamówić kolumnę / wieżę z piwem i dzielić się przy stole ...
Kompetentnych osób ( Piwowar / Kierownik ) nie było więc na temat piwa " Miodowe " trudno coś uzupełnić. Wczoraj piwo to miało dziwny, bardzo płytki smak, chyba nieudana warka ? Degustacja chyba też ?
Dla mnie dobre było Jasne i Mocne, zaś Ciemne przebarwione ( intensywny kawowy posmak ).
... trochę się pogadało przy muzyce raczej niefamilijnej ( a niedziela ) w towarzystwie już familijnym, jasiu_piwosz zadowolony z placka i nikt się nie rozchorował - przecież to najważniejsze.
W Tychach też jest różnie ale jeszcze nietragicznie chociaż pogoda " pod psem ".Comment
-
A może pierwsze spotkanie w styczniu 2006 roku ?
Chętni proszeni są o zgłaszanie propozycji terminu spotkania.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszA może pierwsze spotkanie w styczniu 2006 roku ?
Chętni proszeni są o zgłaszanie propozycji terminu spotkania.Last edited by adam16; 2006-01-03, 20:34.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszMoże mała biesiada w Spiżu na początku marca?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckCzwartkowy wieczór ?
NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
Comment