Proponuję spotkać się w Spiżu aby napić się piwka, pogadać i może w końcu ustalić termin II giełdy. Tylko że mnie pasuje jedynie sobota lub niedziela. Są chętni?
Proponuję spotkać się w Spiżu aby napić się piwka, pogadać i może w końcu ustalić termin II giełdy. Tylko że mnie pasuje jedynie sobota lub niedziela. Są chętni?
Kolega wzywa a my ani me, ani be, ani kukuryku !
Ustalmy termin tu bo przy małym spiżowym to chyba będzie trudno, mnie odpowiada każdy termin jeszcze przed Świętami lub po, przed 1maja !
Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2006-03-17, 22:26.
Kiszot raczej odpada.Nie lubie sie katowac piwem które mi nie smakuje.Wypiję wasze zdrowie lanym Górnośląskim w Pubie Enter.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
trzeba pomyśleć o spotkaniu na lanym Porterku w Euro Pubie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Wystawcy browarów rzemieślniczych z całej Polski zaprezentują zarówno swoje klasyczne pozycje jak i piwa przygotowane specjalnie na ten festiwal. Kilkaset różnych piw w jednym miejscu w Katowicach.
Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.
Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...
Comment