A może na piwko do Spiża w Katowicach ?
Collapse
X
-
-
-
Zdjęcia - opis
1. Pan Bogdan Spiż [ szef i właściciel ] w towarzystwie kucharza w trakcie rozmowy ze mną.
2. Spragniony i głodny Ziomek 2.
3. Zadowolony z jasnego-mocnego Doodek.
4. Fragment baru.
5. Barmanka przy nalewakach.
6. Nalewak na okrągłym stole [ tu można zamówić 20L piwa +chleb ze smalcem + ogórki ]
7. Dwóch sympatycznych barmanów.Comment
-
Do opisu zdjęć ze spotkania ( Spiż K-ce ) dnia 30 / 06 / 05 r.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz6. Nalewak na okrągłym stole [ tu można zamówić 20L piwa +chleb ze smalcem + ogórki ]
Ciebie brak...
Jak mi wiadomo chleb ze smalcem ( kromka / os. ) i ogórki lub Utopence ( słój na stół ) jeszcze są gratis, do tej ilości piwa !?
Czy możesz to potwierdzić ?Comment
-
Tak do tej ilości piwa gratisy są nadal podawane.
Podczas drugiej mojej wizytacji tego lokalu nie było już piwa po 2 ZŁ między 21 a 22 godziną . Nie było też ani ciemnego ani pszeniczniaka . Natomiast prosiak był równie smaczny jak poprzednio.
A że był to czwartek kapela rockowa grała dobrze i głośno [ blues-rock ].Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszTak do tej ilości piwa gratisy są nadal podawane.
Podczas drugiej mojej wizytacji tego lokalu nie było już piwa po 2 ZŁ między 21 a 22 godziną . Nie było też ani ciemnego ani pszeniczniaka . Natomiast prosiak był równie smaczny jak poprzednio.
A że był to czwartek kapela rockowa grała dobrze i głośno [ blues-rock ].
Comment
-
PIWO+UŚMIECH=DOODECK
I bardzo dobrze niech tak trzyma .
Smutni na imprezach nie mile widziani a Doodeck jest z natury chyba wesołym człowiekiem i jeszcze do tego dobre piwko od Spiża to wesoła impreza gwarantowana.
Trzeba by było zrobić powtórkę imprezy w Spiżu ale mam nadzieję że może w większym składzie.Comment
-
...ja zawsze !
Tylko niech centrala katowicka się dogada i zaczną tam katowickie lać ( bo już chyba warzą ? ), to i od Opola, i Krakowa oraz Częstochowy przyjadą...jeszcze o Bielsku - B. zapomniałem ...a ja się dostosuję...
Zaś Doodeck przeczy polskiemu podejściu do piwa - tak trzymać !
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Zaś Doodeck przeczy polskiemu podejściu do piwa - tak trzymać !
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
-
Comment