ja z miłą chęcią dołączę się do gromadki gdy już w Spiżu zaczną podawać miejscowe piwo
A może na piwko do Spiża w Katowicach ?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTja z miłą chęcią dołączę się do gromadki gdy już w Spiżu zaczną podawać miejscowe piwo
Myślę, że to warzenie w Katowicach może jeszcze potrwać.
U Spiża ( K-ce ) jest kilka fajnych propozycji w /g ulotki którą dorwałem wczoraj w Tychach przy okazji degustacji piwa marki Spiż,
podobnie zamieszczono : www.spiz-katowice.pl ( ... piwo już od 2zł/0,5l. no i ta rezerwacja stołu z kolumną )
Ponieważ w piątek jest dyskoteka zaś w czwartek rock oraz niektórzy z Was ( ja też ) mają ograniczone godziny w piątek, ustalam na spotkanie :
- czwartek t.j. 30-go b.m.
- zaczynamy około godz. 18.00
- adres : www.spiz-katowice.pl oraz www.katowice.naszemiasto.pl
Zapraszam, a gdy wróci Aldach z wakacji to poprawimy w inny dzień ( poniedziałek też jest ciekawy ).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Ponieważ w piątek jest dyskoteka zaś w czwartek rock oraz niektórzy z Was ( ja też ) mają ograniczone godziny w piątek, ustalam na spotkanie :
- czwartek t.j. 30-go b.m.
- zaczynamy około godz. 18.00
- adres : www.spiz-katowice.pl oraz www.katowice.naszemiasto.pl
Zapraszam, a gdy wróci Aldach z wakacji to poprawimy w inny dzień ( poniedziałek też jest ciekawy ).
( z Krakowa, B-B, Tychów, Rybnika, Bytomia, Chorzowa, Zabrza ... też można dojechać i wrócić )Comment
-
Ja odpadam. Właśnie kończę powoli pracę i szykuję się do urlopu. Ale życzę wam miłej zabawy!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrshczwartek t.j. 30-go b.m. - zaczynamy około godz. 18.00
Postaram się być
do zobaczenia
Niestety odpadam, pracuje w czwartek do 22:00 a w piątek też trzeba iść do pracy.
Pozostałym życzę miłej zabawy i smacznegoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrshczwartek t.j. 30-go b.m. - zaczynamy około godz. 18.00
Postaram się być
do zobaczeniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja idę na noc do pracy więc odpada.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Pomysł spotkania super, termin do bani. Takie imprezy trzeba robić w piątek.
...a piątek też miałeś zajęty , zaś sobota i niedziela jest nasza i ... wakacje
Nasze spotkanie traktuję jako PUNKT ZEROWY ( ewentualnie +1 - bo ktoś z naszego forum już tam był ...a jak Aldach wróci to pomyślimy dalej.
Wszystkie dni TAM są do przerobienia, piwo tylko... 2zł - jak wiesz KIEDY !?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeśli o Kraków chodzi planujemy w lipcu, gdy już będzie miejscowe piwo, ale kolega Shlangbaum chyba się wybiera...
Raczej optymistycznie z Twojej strony...bo ja sądzę, że dopiero we wrześniu - jak pisałem wcześniej !?Comment
-
Spiż
To chyba będzie nas tam mało ?. Myślę że wszyscy powinniśmy założyć nasze Firmowe nowe koszulki. A co niech widzą kto MY.Comment
Comment