... to jest nas trochę ... a gdzie jest jasiu_piwosz ?
A może na piwko do Spiża w Katowicach ?
Collapse
X
-
Jak zwykle wybieracie dziwne terminy.Tak jak by nie było łikendu.Czy wy macie zawsze wolne a może robicie tylko na rano?Ja tradycyjnie pracuję,tym razem na popołudnie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Mowa jest o dzisiejszym czwartku, bo ja się już pogubiłem?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mowa jest o dzisiejszym czwartku, bo ja się już pogubiłem?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31Jasiu Piwosz pisał posta 20.09 we wtorek z zapytaniem o czwartek w przyszłym tygodniu więc chodzi zapewne o czwartek 29.09Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mowa jest o dzisiejszym czwartku, bo ja się już pogubiłem?
A może pojechalibyśmy tak do Częstochowy przy niedzieli ( najbliższa ), na środek bawarskiego święta - przy grupie 10 - cio osobowej zawsze taniej,
a i " kiszot " chyba ma wolne ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Przecież w tym tygodniu nie mogłeś, więc jest to przyszły ...
A może pojechalibyśmy tak do Częstochowy przy niedzieli ( najbliższa ), na środek bawarskiego święta - przy grupie 10 - cio osobowej zawsze taniej,
a i " kiszot " chyba ma wolne ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Zróbcie to! To i my się może zbierzemy i można zacząć w południe...fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Pisząc posta myślałem oczywiście o czwartku 29 X i o tym żeby już Adam może do nas dołączył. Ale widzę że i Kiszot ma też ochotę na to spotkanie więc zawsze możemy ustalić inny dzień tak żeby pasowało wszem i wobec. Pomyślcie o tym i piszcie propozycje.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszPisząc posta myślałem oczywiście o czwartku 29 X i o tym żeby już Adam może do nas dołączył. Ale widzę że i Kiszot ma też ochotę na to spotkanie więc zawsze możemy ustalić inny dzień tak żeby pasowało wszem i wobec. Pomyślcie o tym i piszcie propozycje.
( to tak pózniej jest jak nie ma od razu dokładnej daty pod )
P.S.
Adamie16 nie wiem dlaczego byłoby to trudne przy najbliższej niedzieli ?
Przecież nie musimy wypić całej beczki i zjeść całej świni , zaś pociągi turystyczne kursują a i na mszę można dać ... urny wyborcze otware od rana !Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2A może pojechalibyśmy tak do Częstochowy przy niedzieli ( najbliższa ), na środek bawarskiego święta - przy grupie 10 - cio osobowej zawsze taniej,
a i " kiszot " chyba ma wolne ?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2[B] P.S.
Adamie16 nie wiem dlaczego byłoby to trudne przy najbliższej niedzieli ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Comment