Wraz z Anią będziemy przebywać od środy wieczorkiem do soboty rano w gościnie u Ani i Marcina(Abernacka) ;czy byłby Ktoś chętny na wypicie piwka w środę wieczorkiem z Paprykarzami?
Z wielką przyjemnością spotkamy się (Ania & abernacka) z wami przy beczkowej Gosi w Gdyni .
Proszę określ się tylko, co to znaczy dla was wieczorem. 18,00?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Z wielką przyjemnością spotkamy się (Ania & abernacka) z wami przy beczkowej Gosi w Gdyni .
Proszę określ się tylko, co to znaczy dla was wieczorem. 18,00?
W Paprykarzowie to tak jakoś właśnie wieczór zaczyna się po 18 .Nie wiem jaką będę miał dobę w pracy,ale wyjedziemy gdzieś po 11 zapewne,także około 5 -6 godzin i powinniśmy być w Gdyni
Właśnie się zastanawiam czy nie wpaść w środę z Fteo do Gdyni w drodze ku Karwieńskim Błotom.
Moglibyśmy dojechać w godzinach 12-14.
Zastanawiam się tylko nad ewentualnym noclegiem.
Może znacie jakieś spokojne miejsce w którym można zostawić samochód wypełniony wakacyjnym sprzętem, a potem jeszcze w nim się przespać?
W takim wypadku chętnie dołączylibyśmy do Was w środę wieczorkiem na piwku.
Właśnie się zastanawiam czy nie wpaść w środę z Fteo do Gdyni w drodze ku Karwieńskim Błotom.
Moglibyśmy dojechać w godzinach 12-14.
Zastanawiam się tylko nad ewentualnym noclegiem.
Może znacie jakieś spokojne miejsce w którym można zostawić samochód wypełniony wakacyjnym sprzętem, a potem jeszcze w nim się przespać?
W takim wypadku chętnie dołączylibyśmy do Was w środę wieczorkiem na piwku.
Pomyliłem się o jeden dzień. Miałem na myśli czwartek a nie środę. Mimo tego reszta aktualna.
Aniu i Marcinie,serdeczne podziękowania za gościnę Oj przelało się sporo piwka przez pogoniarskie gardło i dowieźliśmy również sporo rarytasów Podsumowanie wyjazdu niebawem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Aniu i Marcinie,serdeczne podziękowania za gościnę (...)
Nie ma za co Mareczku. Przecież wiesz, że zawsze jesteś u nas mile widzianym gościem!
Ps. Środowa impreza przy beczkowej Gosi przebiegła bardzo udanie. Z powitaniu Ani i Marka brali udział:
-piotrrat
-Makaron
-Ania
-abernacka
oraz nasz pies Amik
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Nie ma za co Mareczku. Przecież wiesz, że zawsze jesteś u nas mile widzianym gościem!
Ps. Środowa impreza przy beczkowej Gosi przebiegła bardzo udanie. Z powitaniu Ani i Marka brali udział:
-piotrrat
-Makaron
-Ania
-abernacka
oraz nasz pies Amik
No jak nie jak tak Oj wypoczeliśmy-jeśli chodzi o psychiczno-duchową stronę życia .Pośmialiśmy się,pobawiliśmy się, popiliśmy przedniego piwka,poodpoczywaliśmy, poodkrywaliśmy sklepy i knajpki z piwkiem ,pokąpaliśmy się,powytytuowaliśmy się ,chwilowo pożegnaliśmy się i powitaliśmy się w Karwieńskich Błotach II .Przednia zabawa Dzięki i do zobaczonka na piwnym szlaku
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2005-07-12, 09:26.
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
Jak w temacie.Kolega Abernacki(a)wraz z Żoną zaprosili mnie(i nie tylko...) na Sylwka do się-Dziękuję i po dzisiejszej rozmowie doszliśmy do wniosku,że uderzymy po mym wypadzie z wagonu do Atucika na lanego Rycerza .Proszę o możliwość spotkania się z liczną sekcją 3miejską.Do...
Jak w temacie.Będziemy wtedy przebywać w Karkonoszach i jeśli Ktoś z szanownych Forumowiczek i Forumowiczów będzie przebywać w tych okolicach ,to z chęcią się spotkamy. Myślimy też 1.08 jechać przez Zieloną Górę w wiadomym celu i również chętnie się spotkamy
Kieruję pytanie, być może trochę naiwne, ale liczę na szczerą odpowiedź, a w ostateczności przychylność …
Ostatnio na portalu aukcyjnym eBay była oferta pakietu etykiet polskich z jedną etykieta przedwojenną z Browaru Obywatelskiego w Starogardzie...
Comment