Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
Spotkanie Forumowiczöw Wodzislaw slaski i Okolice
Collapse
X
-
-
-
OK. Postaram sie na tego 30-tego. Ale nic nie obiecuję.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychNo ten trzydziesty to tak trochę mi nie po drodze, ale może uda mi się przybyć
Będę stawał na głowie...
Dowiedzialem sie od Wielkiego-B ze wczesniej jak 30 to jego DOBRE piwo nie bedzie gotowe przez to to spotkanie chce przeciagnac zeby jak najpözniej
Ale mysle ze ten termin 30 jest bardzo dobry i wszyscy chetni sie zjawia.
Juz wkrötce bede wyjezdrzal i moze nie bedziemy mieli kontaktu ale jak tylko mi sie uda to zajze tutaj na Browar.
Möj telefon röwniez podalem Wielkiemu-B a wiec pozostaniemy w Kontakcie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiMi by ten termin röwniez lepiej pasowal bo 16.07 bede po spotkaniu we Wroclawiu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andikazdy termin pomiedzy 18.07 a 5.08 masuje.
Ja niestety będę wtedy wracał znad morza; znowu ominie mnie przyjemność poznania kolegów z sekcji południowośląskiej .Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckNo, nieźle
Ja niestety będę wtedy wracał znad morza; znowu ominie mnie przyjemność poznania kolegów z sekcji południowośląskiej .
To jest jeszcze frakcja południowogórnośląska ?... a ja to chyba centralno...?
We Wodzisławiu macie tam już ustalone jakieś piwka i " meliny " ?
Comment
-
-
Adam16: obiecaj! Lokal jest już zamówiony. Właściciel, specjalnie dla naszej grupy, odmówił na ten dzień rezerwacji lokalu (jakimś jubilatom). A tak na marginesie, to własciciel będzie razem z nami, bo od ostatniego razu jęzor mu wisi do ziemi...
Maruśka: przecież to "wlał - wylał". - Przyjedziesz bele czym, ale za to wrócisz do chałupy razem z Andim, bo on niemalże zaraz po imprezie wracał do "domu". Tobie się po prostu nie chce!
Alchemych: choćbys miał przyjść na uszach, to masz być i koniec, kropka.
Doodeck: a niby w czym problem? No przecież możesz rodzinkę odstawić do domciu i te parę kilometrów nadjechać! Przy takiej trasie przejechanej tego dnia, te pare kilometrów, to bułka z masłem. A jakie piękne zakończenie urlopu! No więc melduj przyjazd.
Ziomek: wdepnij, a się przekonasz! Z tego rejonu możesz(cie) się zabrać razem z Jasiem (i to w obie strony).
Iommi - on nic nie pisze, bo pewnie biedak jest już na wakacjach! Hmmm... czemu biedak? A niech już tak zostanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BAdam16: obiecaj! Lokal jest już zamówiony. Właściciel, specjalnie dla naszej grupy, odmówił na ten dzień rezerwacji lokalu (jakimś jubilatom). A tak na marginesie, to własciciel będzie razem z nami
Ziomek: wdepnij, a się przekonasz! Z tego rejonu możesz(cie) się zabrać razem z Jasiem (i to w obie strony).
Comment
-
-
Z Jasiem się na pewno dogadasz. Ostatnio jechał pustym autem, bo nie było z jego rejonu więcej chętnych.
Wszystkich bardzo proszę o konkretyzowanie, czyli przykładowo cytuję "Doodeck: TAK, melduję się na 100 %".
A to dlatego, że życie brutalnie pokazuje, co najczęściej dzieje się w przypadkach, kiedy delikwent mówi coś w rodzaju: "będę stawał na głowie", "zapisuję się wstępnie", "postaram się" itd.
PS. ZIOMEK: pisząc to, rozmawiałem jednocześnie z Jasiem - zabierze Cię na to spotkanie. Masz się z nim skontaktować na PW. On teraz biedak dogorywa po wycieczce do Spiża...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BWszystkich bardzo proszę o konkretyzowanie, czyli przykładowo cytuję "Doodeck: TAK, melduję się na 100 %"
mamy pójść na koncert i film w Paprocanach - Riedel i wspomnienia czyli " Skazany na blues'a " ( ? ) - łącznie dwa dni !
Jeśli nie dadzą znać do tygodnia to przyjeżdżam na 200%
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
Maruśka: przecież to "wlał - wylał". - Przyjedziesz bele czym, ale za to wrócisz do chałupy razem z Andim, bo on niemalże zaraz po imprezie wracał do "domu". Tobie się po prostu nie chce!
To "byle co", czyli pociąg nie dojeżdża do Pszowa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo "byle co", czyli pociąg nie dojeżdża do Pszowa...
Sprawdziłem: kursują regularnie, tyle że towarowe - po i z węglem
PS.
W każdym razie, jeśli dojedziesz do Raciborza, to przyjedzie po Ciebie auto.
Idę teraz na piwo, browar.biz sprawdzę wieczorem lub rano, w zależności od atrakcyjności czekającego mnie spotkania.
Comment
-
Comment