Cyborg w Trójmieście, 29 - 31 lipca 2005

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
    - 1 sierpnia (poniedziałek): Jarmark Dominikański w Gdańsku i ogólne zwiedzanie miasta. Pożegnanie Cyborga.
    Proszę dopisać krótką wizytę w Gdańskim Salonie Fajki w celu zakupienia pewnego specyfiku dla pół-Kaszuby na emigracji

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

Yes, sir! Mam to już nawet wpisane do grafika
      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
        • 2002.07
        • 7538

Jakże się cieszę

Już czekam niecierpliwie na uruchomienie "gorącej linii".

Comment

• cyborg_marcel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 3467

Kaszub - Kaszubem, ale co się nahołdujesz nowoczesnej technologii, to Twoje

Czy jacyś chętni do trójmiejskiego spotkania?

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Nowoczesna technologia w służbie regionalnej tradycji

Comment

• Audi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 1682

Mam to już nawet wpisane do grafika
              Wpisałaś w grafik "konkurs na lizanie po rękach" ??

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Na razie, poza gospodarzami, brak chętnych na spotkanie, więc jakiekolwiek konkursy nie mają racji bytu...

Comment

• emes
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.08
                  • 4275

Ja proponuję konkurs, czy Cyborg przybędzie do Trójmiasta, czy odwoła przyjazd ?

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Z tego, co wiem, Emesie, nie jesteś z Trójmiasta, więc skąd chęć brania udziału w konkursach związanych z tym tematem?

Ps. Do chętnych: w piątek od ok. 13:30 Cyborg będzie w Atucie

Comment

• Małażonka
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 4602

Z tego, co wiem, Emesie, nie jesteś z Trójmiasta, więc skąd chęć brania udziału w konkursach związanych z tym tematem?
                      Stąd, że są zakłady, czy dojedziesz do Trójmiasta

W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
                      Last edited by Małażonka; 2005-07-24, 21:31.

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka

W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
                        Cyborg jest jak wypłata - im później przychodzi, tym później odchodzi. Cierpliwości, warto poczekać. Wizyta w Poznaniu też była odkładana, ale zapomnieć jej nie sposób.

Poza tym, któż by się oparł możliwości odwiedzenia Gdyni. Toż to najpiękniejsze miasto na świecie. Marcelina ma zadanie pozdrowić moje rodzinne strony, a jak czasu wystarczy, to i piwo na molo w Orłowie w mojej intencji spożyć

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka

Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Takie stwierdzenie zawiera wewnętrzną sprzeczność.
                          A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
                            Ja proponuję konkurs, czy Cyborg przybędzie do Trójmiasta, czy odwoła przyjazd ?
                            Ja wchodzę w ten konkurs. Obstawiam, że Cyborg dotrze na miejsce. Emes - rozumiem, że jako organizator konkursu, przewidujesz nagrody? Może wyjdę na materialistę, ale mam nadzieję, że nie symboliczne...
                            Last edited by adam16; 2005-07-24, 21:57.
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz
                            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Małażonka
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Takie stwierdzenie zawiera wewnętrzną sprzeczność.
                              A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.
                              Kolejny wyjątek potwierdzający regułę (zainteresuj się biologią, a dowiesz się, że istnieją wyjątki potwierdzające regułę - niby Cyborg do biologii ma niewiele, ale ja w to nie wierzę....)

PS. Też obstawiam, że Cyborg dojedzie - choćby po to by nam zrobić na złość
                              Last edited by Małażonka; 2005-07-24, 22:02.

Comment

• piotrrat
                                Kapitan Lagerowej Marynarki
                                • 2002.11
                                • 730

Otóż zgodnie z ustaleniami Imć Abernackiego z Cyborgiem, plan wizyty (wizytacji?) jest następujący:
                                - 29 lipca (piątek): Gdynia Główna - przyjazd Cyborga, powitalny obiad i wieczorna wycieczka do Atuta (Gościszewo) i Bar Korab (Goch)ł
                                - 30 i 31 lipca (sobota - niedziela): Biesiada w Sianowie (serce Kaszub) z Amberem beczkowym w roli głównejł
                                - 1 sierpnia (poniedziałek): Jarmark Dominikański w Gdańsku i ogólne zwiedzanie miasta. Pożegnanie Cyborga.*

Jacyś ochotnicy?

* wszelkie prawa autorskie powyższego planu należą do Kolegi Abernackiego
                                W piątek się nie wyrobimy na piwko , ale dajcie znać o której Was zabrać w sobotę do Sianowa?

Comment

Przetwarzanie...
                                X