Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Cyborg w Trójmieście, 29 - 31 lipca 2005
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMam to już nawet wpisane do grafika
Comment
-
-
Z tego, co wiem, Emesie, nie jesteś z Trójmiasta, więc skąd chęć brania udziału w konkursach związanych z tym tematem?
Ps. Do chętnych: w piątek od ok. 13:30 Cyborg będzie w AtucieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelZ tego, co wiem, Emesie, nie jesteś z Trójmiasta, więc skąd chęć brania udziału w konkursach związanych z tym tematem?
W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułęLast edited by Małażonka; 2005-07-24, 21:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaStąd, że są zakłady, czy dojedziesz do Trójmiasta
W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
Poza tym, któż by się oparł możliwości odwiedzenia Gdyni. Toż to najpiękniejsze miasto na świecie. Marcelina ma zadanie pozdrowić moje rodzinne strony, a jak czasu wystarczy, to i piwo na molo w Orłowie w mojej intencji spożyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaStąd, że są zakłady, czy dojedziesz do Trójmiasta
W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesJa proponuję konkurs, czy Cyborg przybędzie do Trójmiasta, czy odwoła przyjazd ?Last edited by adam16; 2005-07-24, 21:57.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Takie stwierdzenie zawiera wewnętrzną sprzeczność.
A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.
PS. Też obstawiam, że Cyborg dojedzie - choćby po to by nam zrobić na złośćLast edited by Małażonka; 2005-07-24, 22:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOtóż zgodnie z ustaleniami Imć Abernackiego z Cyborgiem, plan wizyty (wizytacji?) jest następujący:
- 29 lipca (piątek): Gdynia Główna - przyjazd Cyborga, powitalny obiad i wieczorna wycieczka do Atuta (Gościszewo) i Bar Korab (Goch)ł
- 30 i 31 lipca (sobota - niedziela): Biesiada w Sianowie (serce Kaszub) z Amberem beczkowym w roli głównejł
- 1 sierpnia (poniedziałek): Jarmark Dominikański w Gdańsku i ogólne zwiedzanie miasta. Pożegnanie Cyborga.*
Jacyś ochotnicy?
* wszelkie prawa autorskie powyższego planu należą do Kolegi Abernackiego
Comment
-
Comment