Ponieważ państwo Ironowie przebywają na skaksach w Karieńskich Błotach i nie mają dostępu do netu pozwoliłem sobie, poinformować was o dzisiejszym spotkaniu z naszymi gośćmi ze stolicy w Gdyni o godzinie 17,30 w Atucie. Niewykluczone, że przeniesiemy się potem na Gosie do Kapera.
Małażonka & Iron w Trójmieście (12.VII-14.VII)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTestowałem beczkowego pilsa kilka dni temu w Atucie i nie był pszeniczny(pewnie nowa partia),na butelkowy "trza" zwrócić uwagę."Pszeniczny" był wypijalny,aczkolwiek...
Dzisiaj Iron-ów spotkała nowa patria gosi... Piwo 1 klasa..."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronDzisiaj Iron-ów spotkała nowa patria gosi... Piwo 1 klasa..."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Wielkie dzięki Ani, Abernackiemu i Makaronom za oprowadzenie nas po gdyńskich lokalach, a Abernackim w szczególności za dwudniowe przygarnięcie naszej rozbrykanej dwójki
A zaczęło się niewinnie, acz boleśnie - pakowaniem się i wyruszeniem z Błot. Potem szybkie przejęcie Abernackiego w Gdyni, wycofanie Mazdy na z góry upatrzone pozycje , no i wizyta w bastionie kibiców Arki na ul. Morskiej
Potem "pszeniczny" Rycerz w Atucie (już w towarzystwie Makarona), wielkie znajome Zythumowi hamburgery "Normalność" i Gosia w Kaprze (już z Anią, a na koniec to i Makaron miał towarzyszkę )
Potem jeszcze wesoły trolejbus, nocne "Żywe" i lulu.
A wczoraj mały rajdzik na Wyspę Sobieszewską, ale to już zupełnie inna historia, ... którą Wam opowiem jak zjem zupęLast edited by iron; 2005-07-14, 21:15.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment