Knajpka z wystrojem motocyklowym w Częstochowie to piwnica "Bavarianhaus" na ul. Wolności 19. Wejście od strony Placu Rady Europy. U góry jest wystrój bawarski i przepyszne lane pszeniczniaki, a na dole jest "motocyklowo". Właściciel przyjazny kolekcjonerom i przesympatyczny.
15,16 lipca2005 w Częstochowie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KudłatyWyjątkowo dobra cena jak dla mnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTTy się poza tym wyjazdem zainteresuj zlotem - czekam na Twój pilny kontakt pod rygorem wylotu z listy Zlotowiczów
a tego chyba byś nie chciałCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Albo ja czegoś nie rozumiem - w pyte ludzi odwiedza miasto Wielkiej Wieży, a do tej pory to tylko Art wypił piwo w szerszym gronie mieszkańców. Czyżby to był taki tryb tajniaka odwiedzin częstochowskich barów ?Last edited by zbysia; 2005-07-14, 14:43.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaAlbo ja czegoś nie rozumiem - w pyte ludzi odwiedza miasto Wielkiej Wieży, a do tej pory to tylko Art wypił piwo w szerszym gronie mieszkańców. Czyżby to był taki tryb tajniaka odwiedzin częstochowskich barów ?Dziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTTy się poza tym wyjazdem zainteresuj zlotem - czekam na Twój pilny kontakt pod rygorem wylotu z listy Zlotowiczów
Więc możesz mnie wstępn8ie wykreślić, choć nie jest powiedziane, że napewno mnie nie bedzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuJak znów tryb tajniaka? W restauracji "Bavariahaus" byłem jak najbardziej oficjalnie - w przemiłym towarzystwie Małejżonki i Irona
Następnym razem proszę się porawić - mimo wszystko..
Są jeszcze w naszym mieście inne perełki do których zapraszamy.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuKnajpka z wystrojem motocyklowym w Częstochowie to piwnica "Bavarianhaus" na ul. Wolności 19. Wejście od strony Placu Rady Europy. U góry jest wystrój bawarski i przepyszne lane pszeniczniaki, a na dole jest "motocyklowo". Właściciel przyjazny kolekcjonerom i przesympatyczny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kudłatywyprubuję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuTytułem zachęty...
Napisz koniecznie ZA ILE??
Comment
-
-
dżizz... seniory... zajrzyjcie sobie do tematu z tą knajpą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDziku, i oni tam w tych kranach to wszystko mają
Napisz koniecznie ZA ILE??
Nie maja za to np lanego Żywca, ale wybaczyliśmy im ten brak w asortymencie
Autentycznie nie pamiętam za ile, gdyż robiąc za kierowcę spróbowałem tylko po łyczku (małym) degustowanych przez Ironów specjałów. Pamiętam jednak, że właściciel policzył nam sporo taniej. I dostaliśmy w prezencie po buteleczce portera ze Zduńskiej Woli
Jako, ze choć "Żywca" w tej knajpce nie ma - to jednak piwa z browaru "Staropolskiego" są.
Może Małażonka będzie pamiętała ile co kosztowało, bo Irona (podobnie jak siebie) o pamięć do zapłaconych rachunków nie podejrzewam...Last edited by dziku; 2005-07-14, 15:45.Dziku
Comment
-
Comment