Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
15,16 lipca2005 w Częstochowie
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuKnajpka z wystrojem motocyklowym w Częstochowie to piwnica "Bavarianhaus" na ul. Wolności 19. Wejście od strony Placu Rady Europy. U góry jest wystrój bawarski i przepyszne lane pszeniczniaki, a na dole jest "motocyklowo". Właściciel przyjazny kolekcjonerom i przesympatyczny.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuMają to wszystko, a nawet więcej
Nie maja za to np lanego Żywca, ale wybaczyliśmy im ten brak w asortymencie
Autentycznie nie pamiętam za ile, gdyż robiąc za kierowcę spróbowałem tylko po łyczku (małym) degustowanych przez Ironów specjałów. Pamiętam jednak, że właściciel policzył nam sporo taniej. I dostaliśmy w prezencie po buteleczce portera ze Zduńskiej Woli
Jako, ze choć "Żywca" w tej knajpce nie ma - to jednak piwa z browaru "Staropolskiego" są.
Może Małażonka będzie pamiętała ile co kosztowało, bo Irona (podobnie jak siebie) o pamięć do zapłaconych rachunków nie podejrzewam..."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
To najmniej ważne jest (płci zmiana) - ale miejsce obciachowe, jesli nie chcę, żeby mnie ktoś ze znajomych zobaczył mogę walić tam jak w dym...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment