Jak w temacie.Będziemy wtedy przebywać w Karkonoszach i jeśli Ktoś z szanownych Forumowiczek i Forumowiczów będzie przebywać w tych okolicach ,to z chęcią się spotkamy. Myślimy też 1.08 jechać przez Zieloną Górę w wiadomym celu i również chętnie się spotkamy
Przesieka 1.08-10.08,Ania i Pogoniarz
Collapse
X
-
zmontuj temat o spotkaniu w Zielonej, to powinni się znależć chętni o ile nie są na wkacjach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz... Myślimy też 1.08 jechać przez Zieloną Górę w wiadomym celu i również chętnie się spotkamy
Jest odzew
Liczę na pamięć o mnie i podstawkę(i)Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzmontuj temat o spotkaniu w Zielonej, to powinni się znależć chętni o ile nie są na wkacjach.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No niestety Haust nie został zaliczony Prom przez Odrę nam uciekł,a przeziębienie i zmęczenie dało się we znaki i zawróciliśmy nie czekawszy na powrót promu Pobyt jedniodniowy we Wro też odwołany-ach ten ciepły Leszek zrobił swoje
Co do piwa w Przesiece i okolicach poinformuję w odpowiednim temacieLast edited by Pogoniarz; 2005-08-11, 13:09.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesPiłes Leszka, to masz za swoje Dobrze, że nie widzieli tego kibice Lecha
Tak na serio to żłopałem Lwówka,po drodze zatrzymaliśmy się przy browarze i efektem było zakupienie dwóch skrzynek ichniejszych wyrobów oprócz Viagry Strong ,do tego czasem Viflinga,Namysłów i sporo czeskich piwek .Powrót przez Nową Wieś zaowocował Edim. Ciemne piwko będzie podobno późną jesienią
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz(...) Ciemne piwko będzie podobno późną jesienią
Poza tym witam Urlopowicza oraz dlaczego wykręciłeś się chorobą i leszkiem od przyjazdu do Wrocławia?MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTo bardzo ciekawa informacja. Oby się sprawdziła.
Poza tym witam Urlopowicza oraz dlaczego wykręciłeś się chorobą i leszkiem od przyjazdu do Wrocławia?
Wracając do Ediego,rozmawiałem w końcu z Prezesem,Dyrektorem i Kierownikiem zarazem i tak mi rzekł Na jesień ma uwarzyć 18 % ciemniaczkaLast edited by Pogoniarz; 2005-08-11, 14:39.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
widać że Edi co innego mówi i jego zona co innego mówi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment