2005.07.26 - Administracja w Katowicach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
    dadek
    Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
    W browarze pracują...
    2024-04-11, 23:26
  • mar_mar
    [szukam]Gessner Premium Pils w Katowicach
    mar_mar
    Witam wszystkich. Od razu przyznaję, że nie jestem pewien czy wybrałem odpowiedni dział forum, ale dział 'szukam' dotyczy raczej konkretnych miejsc, a nie gatunków piwa. Przechodząc do rzeczy, jakiś czas temu przywiozłem swojemu ojcu z Niemiec piwo Gessner Premium Pils.

...
    2018-01-26, 14:45
  • Marusia
    2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
    Marusia
    Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
    2021-08-25, 09:36
  • ART
    2008.05.04 - Żą w Katowicach szuka kompanii do kufelka
    ART
    Żąleną dzwonił do mnie z błagalną prośbą o zamieszczenie tematu

Chłop wracać będzie ze Szczyrku w niedzielę i pewnie wyląduje w Katowicach wczesnym popołudniem. Chce zdążyć potem na pociąg ok. 20.00 w kierunku bliżej nieznanym. Ponieważ czekać będzie owych kilka...
    2008-05-01, 17:26
  • adam16
    Bierhalle w Katowicach!
    adam16
    Bierhalle w Katowicach!!!
    "Miłośników piwa przyciągnie zapewne Bierhalle, w której warzony złocisty napój." - to cytat z dziesiejszego katowickiego dodatku do Gazety Wyborczej. Rzecz dotyczy Silesia City Center, którego otwarcie ma nastąpić 18 listopada br.
    Drugi tego...
    2005-10-07, 06:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...