W dniach 08-14.08.2005 odwiedze Warszawę.
2005.08.08-14 Clarq w Warszawie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqJaki materialista
Oczywiście miałem na myśli wymianę, albo zwykłe kupno."All the good things for those who wait"Comment
-
NIe zwracaj uwagi na Hanibala - on już tak ma. Przyjeżdżaj z samym sobą i tak będziesz mile widzianyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNIe zwracaj uwagi na Hanibala - on już tak ma. Przyjeżdżaj z samym sobą i tak będziesz mile widziany
Jak byś nie był Zythumie tak uprzedzony w stosunku do niektórych osób, to byś mógł lepiej ich zrozumieć. A tak to interpretujesz wszystko po swojemu."All the good things for those who wait"Comment
-
hehe zabrakło w Twej prośbie tylko tego magicznego słowa - proszę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaSłowo "proszę" też nie wiele tu da, gdyż wszystkie dobra Clarq zostawi w małym Browarku Za Żelazną Bramą"All the good things for those who wait"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuJeżeli to nie tajemnica , to w jakim celu?-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalJeśli zabrakło, to dla jasności teraz napiszę: PROSZĘ-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqProśba, czy nie prośba. Raczej wątpie, bo moge zabrać tylko 20kg bagażu. Takie są przepisy i nie ja je ustalam."All the good things for those who wait"Comment
Comment