Nawet jakby był ogródek przy Jurandzie, to z całym szacunkiem, ale jakie ma znaczenie ogródek w centrum stolicy, na jednej z centralnych ulic, gdzie przewijają się tłumy ludzi ? Do tego przejeżdzające samochody pod nosem i świeży zapach spalin Ja chyba jestem innym tygrysem
23 lipca, sobota, Marusia w Warszawie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka"Bogacze" zatem chętnie napiją się w Warszawie, a osoby będące na garnuszku u Rodziców (czytaj: biedota) niech dobrze się bawią poza stolicą!
Z tymi bogaczami i biedotą to, jakby ktoś nie wiedział, żart sytuacyjny, który był odpowiedzią na "groźne" stwierdzenie Mistrza."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
To ja zakońcże tę nikomu nie potrzebną dyskusję bo jak wiadomo jako komisarz ludowy wyrażam potrzeby ludu Mój rozkaz jest taki - spotykamy się na Powiślu bo grzechem byłoby nie skonsumować Ciechana z beczki (hiihi skonsumowac przy pomocy Grzecha też było całkiem miło - następnie przenosimy się do lokalu z ładniejszymi toaletami, w którym można zjeść a przede wszystkim wypić pysznego Juranda za przystepną jak na Warszawę cenę. Tylko trzeba tam zarezerwować stolik - jak byłem ostatnio to wolny był słownie - jeden - reszta była ReserveTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse[...] W którym miejscu na Żurawiej jest ten cały Hubertus?
No, dobra - Żurawia 20, między Kruczą a Parkingową (bliżej Kruczej) naprzeciw Ministerstwa Rolnictwa.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Mistrzu, zaproszenie dotyczyło rzecz jasna wszystkich chętnych.
Widzę jednak, że zostajemy jednak na mieście. Dla mnie i tak i tak jest dobrze.Last edited by dkrasnodebski; 2005-07-20, 08:45.
Comment
-
-
Ze względów finansowych mnie nie będzie niestety
Comment
-
-
No jak to, wg mnie to prosto z pociągu uderzamy na Powiśle?
Comment
-
-
To znaczy o której? My możemy być po 16-tej - szukać Was jeszcze na Powiślu?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo znaczy o której? My możemy być po 16-tej - szukać Was jeszcze na Powiślu?
Comment
-
Comment