Jeszcze tylko dzisiaj do 16 mam dostęp do sieci, więc tak nieśmiało proszę o jakieś informacje gdzie się spotkamy....
MJP w Warszawie 2-4.08
Collapse
X
-
Może podjedź tramwajem (np. 4, 17, 15, 35 i coś tam jeszcze) do Centralnego i tam przy głównych kasach byśmy się spotkali? (Ja przy necie do mniej więcej 10:00)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Jeżeli chodzi o miejsce to moim zdaniem Bar Powiśle. Ja mogę być od 17.00 (może 16.30)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko[...] jak wytrwacie 2.08 w okolicach centrum do około 21.30 to może i my sie zjawimy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMoże podjedź tramwajem (np. 4, 17, 15, 35 i coś tam jeszcze) do Centralnego i tam przy głównych kasach byśmy się spotkali? (Ja przy necie do mniej więcej 10:00)Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelMoże podjedź tramwajem (np. 4, 17, 15, 35 i coś tam jeszcze) do Centralnego i tam przy głównych kasach byśmy się spotkali? (Ja przy necie do mniej więcej 10:00)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Doceniam troskę, ale na Centralny trafię... Pojadę sobie metrem z Gdańskiego i dojdę spod PKiNu na Centralny. A jeszcze ten dreszczyk emocji, co zrobi bin Laden? Do zobaczenia jutro.Maciek
-
Sorry, nie chciałem, żeby to wypadło tak protekcjonalnie...
To wyłącznie z troski, bo w te wakacje ilość i pokrętność objazdów tramwajowych bije wszelkie rekordy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggySorry, nie chciałem, żeby to wypadło tak protekcjonalnie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTo wyłącznie z troski, bo w te wakacje ilość i pokrętność objazdów tramwajowych bije wszelkie rekordy...Maciek
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaObjazdów nie ma, ale zawsze może być zalanebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Niestety zmiana planów, obowiązki rodzicielskie sprawiają, że dotrę dopiero około 19.00.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Proponuję początek imprezy pomiędzy 18:30 a 19:00 na Powiślu, a potem się zobaczyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Comment