Może podjedź tramwajem (np. 4, 17, 15, 35 i coś tam jeszcze) do Centralnego i tam przy głównych kasach byśmy się spotkali? (Ja przy necie do mniej więcej 10:00)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Jeżeli chodzi o miejsce to moim zdaniem Bar Powiśle. Ja mogę być od 17.00 (może 16.30)
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Może podjedź tramwajem (np. 4, 17, 15, 35 i coś tam jeszcze) do Centralnego i tam przy głównych kasach byśmy się spotkali? (Ja przy necie do mniej więcej 10:00)
To chyba najlepsze wyjście. Będę przy głównych kasach na Centralnym. Mój numer telefonu prześlę Ci na PW, to dokładnie ustalimy godzinę. Mam nadzieję, że najpóźniej o 16 będę już w Warszawie pod firmą, ale kto to dzisiaj wie gdzie korki będą.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
17 odpada, bo po pierwsze nie jeździ tamtędy (przy Muranowskiej), a po drugie ma objazd i omija Centralny dużym łukiem. 35 jest zawieszone. Jako samozwańczy ekspert od komunikacji warszawskiej sugerowałbym tramwaje 4, 15, 18 i 36 (albo metro z Gdańskiego) do Centrum i spotanie na placyku przy stacji metra - będzie prościej...
Doceniam troskę, ale na Centralny trafię... Pojadę sobie metrem z Gdańskiego i dojdę spod PKiNu na Centralny. A jeszcze ten dreszczyk emocji, co zrobi bin Laden? Do zobaczenia jutro.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Objazdów nie ma, ale zawsze może być zalane
Biorąc pod uwagę czas poczęcia, to metro jest już daaawno pełnoletnie. Ale zazwyczaj wiek liczy się od urodzenia i w takim razie warszawskie metro jest jeszcze zdecydowanie niepełnoletnie - więc KTO POZWALA MU SIĘ ZALEWAĆ?
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Niestety zmiana planów, obowiązki rodzicielskie sprawiają, że dotrę dopiero około 19.00.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Piana - na dłużej pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Barwa - pod mocne światło ciemny rubinowy.
Gaz - nie za duży.
Aromat - czekolada.
Smak - gorzka czekolada ( taka z wysoko procentową...
Comment