To i ja się stawię o wyznaczonej godzinie. Tylko o której ktoś pierwszy przychodzi?
MJP w Warszawie 2-4.08
Collapse
X
-
Własnie dzwonilam do Slavoya. Siedzą w Hubertusie, hałas, dyskusje, przekrzykiwania, najwyraźniej jest nieźleComment
-
Z racji tego, że zarówno Ark, jak i Cyborg wybyli przed czasem z powodów transportowych, ma kto zdać pierwszą relację
Otóż, (mniej więcej w kolejności chronologicznej) na spotkaniu zjawili sie: Maremali, Mistrzu (wyjątkowo mało aktywny fotograficznie), MJP (z tytoniem Sherlock Holmes), Cyborg (z zacięciem fotograficznym), następnie w drugiej turze Ark (wyjątkowo spokojny), Hannibal (odkrył nić porozumienia z Mistrzem), Zythum (nieogolony anarchista), a najdłużej kazali na siebie czekać Iron i Małażonka (ukazująca swą drapieżność), Dkrasnodebski, Wujcio oraz Slavoy ... Za pomocą telemostu pojawił się również Adam16 (i jego gorączka) i najwyraźniej Marusia... Czyli całkiem niezły składzik
A do tego: lane Beczkowe(wykończyliśmy cały zapas baru), Ciechanów niepasteryzowany w butelkach (wykończyliśmy cały zapas baru), Ciechanów Miodowe, co po niektórzy próbowali eksperymentów z Okocimiem Palonym, Hugerem jasnym i Fraterem
Następnie wycieczka udała się konsumować Juranda w normalnych kuflach, z racji tego, że Wrocławianie jakoś nie mogą się przyzwyczaić do tych maciupeńskich szkiełek 0,5 litra
Wieczór można zaliczyć do udanych, a to jeszcze nie koniec - inni bawią się w najlepszeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Bez Cyborga i Ark-a to nie ma zabawy i dlatego już jesteśmy w domu Całkiem fajna kłotnia z mjp - znowu musiałem przepraszać mimo, że winny był Iron
A za oknami mam łamiących przepisy - ale to9 chyba nie powinno przeskadzć małolatów którzy wypili tylko o jedno piwo więcej niż powini - w końcu to nie dużo ponad łamanie przepisówTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Dziękuję wszystkim za gorące przyjęcie. Wspaniale było móc się poznać i pokosztować lokalnych piw. Dyskusja z Zythumem dostarczyła niezapomnianych wrażeń. Jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniałe spotkanie.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
A my dziękujemy za domoweCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumBez Cyborga i Ark-a to nie ma zabawy i dlatego już jesteśmy w domu Całkiem fajna kłotnia z mjp - znowu musiałem przepraszać mimo, że winny był Iron
(...)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
W końcu zawsze jakiś winny musi być! => normalnośćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Na Powiślu, przy jednym stoliku obok nas siedziały 4 osoby (50% każdej płci) i wszystkie piły cynamonowego Gingersa, natomiast przy drugim stoliku królował Lech i jedna z kobiet zastosowała wszystkie wymagane triki: piła Lecha z sokiem i to przez słomkę
Normalnie aż dziw, że tego Ciechanowa to wyłacznie przez nas zabrakłoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel...natomiast przy drugim stoliku królował Lech i jedna z kobiet zastosowała wszystkie wymagane triki: piła Lecha z sokiem i to przez słomkęComment
-
Ja niestety za względu na napięty plan przygotowywań do wyjazdu nie mogłem się pokazać .
Do następnego razu .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
My tu gadu-gadu, a coś o MJP słuch zaginął, czyżby reminiscencje powarszawskie były na tyle poważne, że nie ma siły zasiąść do klawiatury? Nawet we wrocławskich tematach brak potwierdzenia dojazdu...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment