Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
2005.07.30 - Administracja w Warszawie - podejście nr 2 :D
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron... Można jeszcze sprawdzić co leją teraz w Kuźni i w knajpce na rogu Karolkowej i Prostej (a może to już Kasprzaka?).
14 lipca lali tam Warkę Strong i Królewskie . Ale jest PORTER z Żywca za 4,5zł butelka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum...Wizyta ART-a na pewno zmobilizuje właściciela
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuKasprzaka [...]
Jeśli o mnie chodzi, to w sobotę mam cokolwiek skomplikowany harmonogram (poczynając od pójścia do pracy... ), ale postaram się pojawić jakoś przelotem (w związku z powyższym jestem przeciwny knajpce na Bemowie...).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJeśli o mnie chodzi, to w sobotę mam cokolwiek skomplikowany harmonogram (poczynając od pójścia do pracy... ), ale postaram się pojawić jakoś przelotem (w związku z powyższym jestem przeciwny knajpce na Bemowie...).Last edited by dkrasnodebski; 2005-07-28, 13:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyProsta Kasprzaka zaczyna się od Karolkowej...Last edited by Mistrzu; 2005-07-28, 13:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron...Jurand w Hubertusie, Brok w Ani, ewentualnie Franciszek lub Guiness we Frodo. Można jeszcze sprawdzić co leją teraz w Kuźni i w knajpce na rogu Karolkowej i Prostej (a może to już Kasprzaka?)...
Czy ktoś ma jakieś obiekcje?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Czyli rozumiem, że jutro między 16 a 17 spotykamy sie w Hubertusie a potem zobaczymyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaCzyli rozumiem, że jutro między 16 a 17 spotykamy sie w Hubertusie a potem zobaczymyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja pojawię się na koncercie więc mam nadzieję, że tam się spotkamy.
Wcześniej niestety nie mogę.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
A ja z Żoną-Taxi już wróciliśmy po spotkaniu z:
-Artem
-Maggyk
-Małążonką
-Ironem
-Slavoyem
-Piecią
-Zythumem
Zaliczyłem kilka Jurandów i wycofałem się na z góry upatrzone pozycjeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment