Spotkanie sekcji łódzkiej w teatrze lub bibliotece ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6122

Tych ornitologicznych pozycji jeszcze nie czytałem. Trzeba się tym zainteresować bliżej tym bardziej, że zbieram obwoluty z ptakami.
    MM961
    4:-)

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

Bardzo dziękuję moim współczytaczom za wieczorek spędzony na intelektualnej rozrywce, a szczególnie goszczącemu nas Dzikowi. Bardzo smakowały mi czytane przez nas dzieła, pomimo lekkich akcentów rybnych w jednym z angielskich tomów traktujących o ornitologii
      Mam nadzieję, że to dopiero początek niecyklicznych spotkań naszego koła literackiego.
      Świetne zdjęcia, ale wiadomo, zawodowiec

Comment

• lzkamil
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 3611

Fajnie się czytało!
        Wielkie dzięki dla gospodarza Dzika i dla pozostałych towarzyszy lektury
        Lepszy jabol pod okapem
        niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Kurcze, mocno boleję nad faktem, że akurat jedna z moich słabszych publikacji zostala poddana Waszym wyszukanym gustom literackim, Dziku, na nagrodę, która czeka do odbioru, przygotuję ściśle wyselekcjonowane książki, bardziej wyrafinowane i bez błędów
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Borysko
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.02
            • 1144

Ja również spieszę z podziękowaniami dla gospodarza za gościnę, a dla współczytelników za miłe towarzystwo. To był bardzo udany wieczorek literacki, mam nadzieję na następne

Comment

• Twilight_Alehouse
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.06
              • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
              Kurcze, mocno boleję nad faktem, że akurat jedna z moich słabszych publikacji zostala poddana Waszym wyszukanym gustom literackim, Dziku, na nagrodę, która czeka do odbioru, przygotuję ściśle wyselekcjonowane książki, bardziej wyrafinowane i bez błędów
              Już nie bądź taka skromna Publikacja była całkiem udana, Loża Szyderców nie znalazła powodu do wyszydzania Więcej szczegółów będzie w oddzielnym temacie, bo twardo robiliśmy notatki.

Comment

Przetwarzanie...