Tych ornitologicznych pozycji jeszcze nie czytałem. Trzeba się tym zainteresować bliżej tym bardziej, że zbieram obwoluty z ptakami.
Spotkanie sekcji łódzkiej w teatrze lub bibliotece ;)
Collapse
X
-
Bardzo dziękuję moim współczytaczom za wieczorek spędzony na intelektualnej rozrywce, a szczególnie goszczącemu nas Dzikowi. Bardzo smakowały mi czytane przez nas dzieła, pomimo lekkich akcentów rybnych w jednym z angielskich tomów traktujących o ornitologii
Mam nadzieję, że to dopiero początek niecyklicznych spotkań naszego koła literackiego.
Świetne zdjęcia, ale wiadomo, zawodowiecComment
-
Fajnie się czytało!
Wielkie dzięki dla gospodarza Dzika i dla pozostałych towarzyszy lekturyLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Kurcze, mocno boleję nad faktem, że akurat jedna z moich słabszych publikacji zostala poddana Waszym wyszukanym gustom literackim, Dziku, na nagrodę, która czeka do odbioru, przygotuję ściśle wyselekcjonowane książki, bardziej wyrafinowane i bez błędówComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKurcze, mocno boleję nad faktem, że akurat jedna z moich słabszych publikacji zostala poddana Waszym wyszukanym gustom literackim, Dziku, na nagrodę, która czeka do odbioru, przygotuję ściśle wyselekcjonowane książki, bardziej wyrafinowane i bez błędówComment
Comment