Od 04.09 zaczynam prace w podwarszawskiej miejscowości Sulejówek.Pracować będę do końca miesiąca września. Mieszkać będę w Międzylesiu. Zatem na jakiś czas przepisuje się do Warszawskiej sekcji. Tylko ,że będę mial bardzo ograniczony dostęp do internetu. Ale jak w Międzylesiu znajde jakąś knajpe internetową to na pewno będę reguralnie szukał spotkać w Warszawie.
Makaron w Warszawie od 04.09-01.10
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, do spotkań internet nie jest niezbędny. Damy sobie jakoś radę bez niego
Mam nadzieję, że to pierwsze miałaś na myśli.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronOd 04.09 zaczynam prace w podwarszawskiej miejscowości Sulejówek.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
O ile dobrze pamiętam, to jedyna kafejka internetowa w Międzylesiu znajduje się koło pizzerni, która jest przy ulicy Pożaryskiego za delikatesami Blask. Tylko nie pamiętam czy jeszcze działa. Zdrowie sąsiadaKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLIComment
-
Jednak wyruszam jutro koło południa czyli wieczorem będę w warszawie. Od wtorku zaczynam prace. Mam nadzieje ,że w któryś wekend będzie możliwość spotkania się z sekcją warszawską. Na pewno mam spotkać się z kolegą Abernacka po jego powrocie z tunezji."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
Comment