Niestety odpadło nam kolejne miejsce spotkań, w Hubertusie juz nie leją Juranda. Dzisiaj chciał znajomych z pracy zabrać na dobre piwko i ... szok w knajpie jest tyko Tyskie i Pilsner . Niestety zmiany są nieodwracalne, jak sie dowiedziłem od obsługi, Juranda i Staropramena już w lokalu nie będzie .
Jurand w stolycy - brak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatko. Niestety zmiany są nieodwracalne, jak sie dowiedziłem od obsługi, Juranda i Staropramena już w lokalu nie będzie .
To pies im morde lizałWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
To cieszę się, że jeszcze rzutem na taśmę załapałem się w Hubertusie na lanego Juranda. A poza tym podpisuję się pod dudkowym cytatem Ahumby.Comment
-
No żesz k...a mać No cóż, wobec powyższego wymazuję Hubertusa z mojej pamięci
Może byliśmy zbyt kłopotliwi dla obsługi a do tego nie mieliśmy krawatów
A Jurand jest ponoć w tawernie przy Geant na Pradze - jest ten lokal opisany na forum, ale szukać nie będę bo i pora późna. Sami sobie znajdźciebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo żesz k...a mać No cóż, wobec powyższego wymazuję Hubertusa z mojej pamięci
Może byliśmy zbyt kłopotliwi dla obsługi a do tego nie mieliśmy krawatów
A Jurand jest ponoć w tawernie przy Geant na Pradze - jest ten lokal opisany na forum, ale szukać nie będę bo i pora późna. Sami sobie znajdźciePiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironA Jurand jest ponoć w tawernie przy Geant na Pradze - jest ten lokal opisany na forum, ale szukać nie będę bo i pora późna. Sami sobie znajdźciePiwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment