skoro już warzą w katowicach to najpewniej pojawię się ja i kolega Shlangbaum 22.08.2005 w godzinach 18-20.30, więc jeśli ktoś się może dołączyć z miejscowej sekcji będę kontent
A może by to przełożyć jeszcze w przód bo i mark33 był chętny a w ten weekend nie może bo pracuje, ale może sam się wypowie. Zaraz mu poslę PW o temacie jakby nie zauważył.
Koszty wyjazdu rozumiem, że wyjdzie około 30 zł ??
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2005-08-19, 12:26.
Powód: FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
A może by to przełożyć jeszcze w przód bo i mark33 był chętny a w ten weekend nie może bo pracuje, ale może sam się wypowie. Zaraz mu poslę PW o temacie jakby nie zauważył.
Koszty wyjazdu rozumiem, że wyjdzie około 30 zł ??
Jeszcze siedzę w pracy i już czuję jak akumulatory mi siadają, a jak zjem obiad to już kaput. Piwo mam w domku i tego się będę trzymał dzis do północy. Od jutra mam dyżur i niestety muszę być gotów na prowadzenie auta. Jak będe miał wolny ŁYKEND to wpadnę na pewno.
Wróciłem już ze Spiża, cały przesiąknięty zapachem słodu. E-prezes odstawiony na pociąg, w ostatniej chwili. Spotkanie udane. Dokonano wymian piwa i etykiet, a przy okazji usiłowaliśmy wyedukować piwnie pewnego człowieka. Kto wie – może się pojawi na forum.
OK, dzięki wszystkim za przybycie... niespodziewanemu gościowi też i do następnego razu. mam nadzieję, że jeszcze przed zlotem, bo to raczej był zwiad niż inspekcja
Pierwszy od bardzo dawna piwny lokal na poznańskiej Wildzie. Według FB w ofercie marki Fortuna - Miłosław - Komes, według informacji nieoficjalnych od dzisiaj także Nieczajna.
Jutro inspekcja. Kibicuję, mimo, że ceny widoczne na zdjęciach trochę mrożą: https://www.facebook.com/MetaPoznan/
W związku z naszym pobytem na Giełdzie w Spiżu oraz jak się przed chwilą okazało jednak wcześniejszym pobytem w Piotrowicach możliwe jest jednak dokonanie zakupu z dowozem na Giełdę w Spiżu (niedziela, 08.XI.2009, między 12.00 a 17.00, Spiż, ul. Opolska, Katowice).
proszę się przygotować - szykuje się administracyjna inspekcja sekcji łódzkiej (inne sekcje również mile widziane )
Będziemy z Maggykiem przelotem w Łodzi w poniedziałek, 1.08.2005 od przedpołudnia do 17.30 i chętnie spotkamy się z Wami, odwiedzimy m.in. Peron 6 i takie...
Comment