Czyli w dwie strony to już cała godzina
Abernaccy w stolicy (18.IX)
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Jest jeszcze jedno co przemawia za Robinem. Jakby tam nie było belfasta, to po drugiej stronie ulicy jest drugi bar z tym piwkiem i w rezerwie ok. 600m stamtąd jeszcze jeden.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Tylko... Łomżę leją trzy minuty piechtą od naszego domu (co prawda w niedzielę nieczynny lokal, ale w poniedziałek, a i owszem) , a Belfasta piętnaście / dwadzieścia minut truchtem i to w dwóch miejscach, o czym zresztą nasz niezastąpiąny Wuj już pisał....
A decyzję i tak podejmą Abernaccy
PS. I z Centrum bliżej na Ochotę i piwo Łódzkie w podziemiach Dworca Zachodniego (a jeśli dobrze pamiętam to Abernacka pisał coś o chęci spróbowania Łodzi lanej)Last edited by Małażonka; 2005-08-24, 20:36.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyW Paragrafie często Belfasta brakuje, albo jest stary... [...]Last edited by Wujcio_Shaggy; 2005-08-25, 08:07.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyAkurat wczoraj, gdy wracałem do domu, zaczęło padać. Wstąpiłem więc do "§" (aby nie zmoknąć, tj. w ramach rekonesansu oczywiście ) - Belfast był, i to świeży . Ale czy za trzy tygodnie będzie tak samo?
Wydaje nam się, że to przesądza kwestię Bemowa, ale oczywiście, ostatnie zdanie należy do AbernackichLast edited by Małażonka; 2005-08-25, 22:16.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiDodaj jeszcze, że zabierasz gości na koncert mało znanego zespołu rockowegoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Co raz ciekawej przedstawia się plan naszej wizyty w Warszawie. Związku z tym, że dzisiaj będę miał okazję skosztować beczkowego Belfasta uległy pewnej zmianie piwne priorytety, które chciałbym zaliczyć w w-wie. Szczególnie urzekła mnie propozycja Małejżonki dot. Browarmii (jesteśmy za!!). A czy jest wykonalna czasowo wizyta w barze z piwem Łódzkim?Comment
-
Jeżeli chcesz zaliczyć łódzkie i koncert to proponuję zacząć na Zachodnim, potem Browarmia i koncert.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Dobrze Ojciec Zythum prawi - nawet Ciocia Anestezjolog się z takim planem zgadzabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dzień później w poniedziałek (około godziny 10-11) po bardzo dłuuugich pertraktacjach udało nam się uzyskać zgodę na obejrzenie od środka browaru w Konstancinie. Może ktoś z was jest chętny na zwiedzenie go razem z nami?
Ps. W sobotę 10.IX. w godzinach 20-22 będziemy rezydować w Browarmii może jakiś forumowicz, który nie wybiera się na zlot napije się z nami piwa?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaDzień później w poniedziałek (około godziny 10-11) po bardzo dłuuugich pertraktacjach udało nam się uzyskać zgodę na obejrzenie od środka browaru w KonstancinieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Napisz coś więcej o tym koncercie , dokładnie gdzie i o której godzinie.
Mam nadzieję, iż nasi goście uwzględnią ten występ w planach swojej wizytacji.Last edited by dkrasnodebski; 2005-09-07, 12:55.Comment
-
Hmm ja się dołączę do większości ale nie wiem czy tak fajnie wieczorem jest w podziemiach Dworca Zachodniego aby tam spokojnie posiedzieć. Moim zdaniem jest tam po 19.00 dość niebezpiecznie i dość nieprzyjemnie dlatego moim skromnym zdaniem lepiej jest zacząć o 13.00 na Zachodnim.
NIe rozumiem do końca co by to zmieniło. Godzina rozpoczęcia picia ta sama. A po koncercie do BrowArmii.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Chodzi pewnie o to, że może być problem z przemieszczeniem się z Zachodniego na Podzamcze na 15-tą - na jedno piwko na Zachodni jechać, to trochę chore. Choć zgadzam się, że Zachodni popołudniowo-nocnymi godzinami do przyjaznych nie należy.
Trzeba się poważnie zastanowićbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment