Po powrocie z wakacji chcielibyśmy na chwilkę zatrzymać się w Warszawie. I związku z tą okolicznością chcielibyśmy spotkać się z wami, czyli sekcją warszawską przy piwku najlepiej w niedzielę przy beczkowym Belfaście w barze Paragraf (na rogu Al. solidarności i JP II) z opcją przejścia do Manekina na laną Łomżę. Co do godziny spotkania jesteśmy otwarci na propozycje
Abernaccy w stolicy (18.IX)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jest jeden problem - Manekin w łykendy jest nieczynny.
Poza tym innych problemów nie widzębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironJest jeden problem - Manekin w łykendy jest nieczynny.
(...)Comment
-
Do tego czasu zrobimy mały rekonesans po piwnych przybytkach stolycybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
W Paragrafie często Belfasta brakuje, albo jest stary...
Lepiej chyba będzie w Kuźni, albo w "Pubie Królewskim" (Prosta róg Karolkowej). Rekonesans jednakowoż nie zaszkodzi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaSą inne propozycje ? Zależy nam przedwszystkim na BelfaścieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWiem, że zaraz zostanę zakrzyczany przez tych, którzy mają daleko na Bemowo, ale tam jest i lana Łomża ( lub Staropramen jak ktoś woli) w Centrum Bemowo i 2 i 1/2 przystanka dalej bar robin z lanym belfastem
Maćku to jest bardzo rozsądna propozycja Belfast i Łomża to jest miód na moje gardło!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWiem, że zaraz zostanę zakrzyczany przez tych, którzy mają daleko na Bemowo, ale tam jest i lana Łomża ( lub Staropramen jak ktoś woli) w Centrum Bemowo i 2 i 1/2 przystanka dalej bar robin z lanym belfastembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo jest prywata Ahumba chce mieć bliżej do miejsca spotkania. Ale zważywszy, że goście nocują u nas, zrobię wszystko, aby wyszukać ciekawe knajpy w centrum, a nie na "końcu świata"Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiDodaj jeszcze, że zabierasz gości na koncert mało znanego zespołu rockowego
Apeluję do Sekcji Warszawskiej o jak najbardziej pogłębiony i wnikliwy rekonesans knajp w centrumbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiDodaj jeszcze, że zabierasz gości na koncert mało znanego zespołu rockowego
Cierpliwie czekam na kolejny zestawComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWiem, że zaraz zostanę zakrzyczany przez tych, którzy mają daleko na Bemowo, ale tam jest i lana Łomża ( lub Staropramen jak ktoś woli) w Centrum Bemowo i 2 i 1/2 przystanka dalej bar robin z lanym belfastem
Belfasta piłem niedawno w "Baryłce" na Mariensztacie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo jest prywata Ahumba chce mieć bliżej do miejsca spotkania. Ale zważywszy, że goście nocują u nas, zrobię wszystko, aby wyszukać ciekawe knajpy w centrum, a nie na "końcu świata"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment