Ja podałam tylko przykład - może być odwrotnie. Bałabym się tylko rozpoczęcia np. o 9:00, by zaliczyć i napić się w paru knajpkach, a na koniec zostawić sobie koncert - bo wtedy zrobilibyśmy Radosławowi nadmierną konkurencję
Abernaccy w stolicy (18.IX)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(...)Moim zdaniem jest tam po 19.00 dość niebezpiecznie i dość nieprzyjemnie dlatego moim skromnym zdaniem lepiej jest zacząć o 13.00 na Zachodnim.
(...)A po koncercie do BrowArmii.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJest duże prawdopodobieństwo, że będę mógł skorzystać z zaproszenia.Comment
-
Iron - nie będzie tak źle z tym przelotem z Zachodniego. Zawsze możemy zacząć o 12.00 a to już nam daje 2 godz. na łódzkie co chyba nam wystarczyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Ponieważ czas biegnie nieubłaganie to chyba warto już coś zdecydować. Sprawy trochę skomplikował pewien zespół który woli grać rano zamiast w blasku jupiterów
Szkoda, że Abernaccy nam nie odpowiedzą teraz ale się zgubiłem czy oni zostają na koncert i po koncercie czy po koncercie jadą do domu?
Wariant A) BrowArmia warzy własne i Abernaccy nie jadą do domu. Spotykamy się na łódzkim o 12.00 i pijemy do czasu udania się na koncert. BrowArmia po koncercie.
Wariant B) BrowArmia warzy ale Abernaccy jadą do domu. Łódzkie 11.30,pijemy do 12.30. Jedziemy do BrowArmii - pijemy godzinkę do koncertu.
Wariant C) BrowArmia nie warzy. Kłopot odpada , Spotykamy się o 12.00 na łódzkim. Pijemy do koncertu. Po koncercie coś robimy. (to ostatnie ważne przy każdym wariancie ).To inaczej miało być, przyjaciele,
-
To sprawa prosta. Spotykamy się na łódzkim o 12.00 i dalej się zobaczy i ustali.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pamiętajcie też, że koncert zaczyna się raczej o 14.Comment
-
Ano właśnie Sporo to zmienia. Sam już teraz nie wiem. Nie chcę pić od 10.00 rano. Kurka gdyby BrowArmia już warzyła to byśmy sobie darowali te łódzkie. Ale jeżeli nie to ... To wpadnijmy na łódzkie o 12.00, zwiniemy się 13.30 to spokojnie zdążymy (tylko jak wtedy się przebijemy przez tłumy fanów )To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum...tylko jak wtedy się przebijemy przez tłumy fanów
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymaćPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Ja Ciebie potrzymam Ty TARANIETo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa Ciebie potrzymam Ty TARANIE
Tylko nie mówcie od tym Lady_MakbetComment
-
Błagam tylko nie Naczelnik (przerażona mordka)Last edited by dkrasnodebski; 2005-09-15, 16:42.Comment
-
Przypominam Warszawiakom i przebywający przypadkiem w mieście Warsa i Sawy o spotkanku za półtorej godziny na Zachodnim przy łódzkimWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment