Wszyscy ci którzy oprócz Spiża piją jeszcze Górnoślaskie proszeni sa o wpisywania propozycji na łikend.Jest jeszcze dostępna opcja w postaci Kipera i Głubczyc.Adam,Aldach słyszałem,że kombinujecie coś w tym kierunku.Może to zrealizujemy?
Bytom-3/4.09 na Górnośląskim lub Kiperze
Collapse
X
-
Bytom-3/4.09 na Górnośląskim lub Kiperze
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotWszyscy ci którzy oprócz Spiża piją jeszcze Górnoślaskie proszeni sa o wpisywania propozycji na łikend.Jest jeszcze dostępna opcja w postaci Kipera i Głubczyc.Adam,Aldach słyszałem,że kombinujecie coś w tym kierunku.Może to zrealizujemy?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachKombinujemy, ale nie w ten "łikend" niestety. Wybieram się na wesele do Kłodzka i żadną miarą nie dam rady.
Może w następny? Zwłaszcza ten Kiper jest interesujący.
Adam zgadamy się na telefon.A bardziej sobota czy niedziela?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotKolego Aldach uświadamiam cię,że w następny łikend będę degustował Ciechana
Adam zgadamy się na telefon.A bardziej sobota czy niedziela?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Czy znajdzie się też w tym zacnym gronie miejsce dla mojej załogi?
Jeśli tak to poproszę na PW o nr tel kontaktowego.
Czekam do 14.00Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszCzy znajdzie się też w tym zacnym gronie miejsce dla mojej załogi?
Jeśli tak to poproszę na PW o nr tel kontaktowego.
Czekam do 14.00Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Sam Kiperek całkiem dobry. W knajpie wszystko OK dopóki za ladą stoi facet. Bo jak potem stanęła kobieta to nie wiedziała co nalewa, a po tłumaczeniach nalała i tak co innego niż było zamawiane. Mieliśmy dostać jedno piwo (Kipera właśnie), a dostaliśmy dwa zupełnie inne niż zamawiane (Namysłów i Głubczyce).
FACECI DO PIP!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
I wyszło na to,że z tych trzech browarów najlepszy był KiperLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
Comment